ΓΙΑ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ

Νέο διεθνές βραβείο για το τσάι του βουνού με μέντα

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2015 8:20

Μετά την περυσινή βράβευση της εταιρίας ΕΥΟΣΜΟ και τον Καρδιτσιώτη παραγωγό Παύλο Κόγια για το τσάι του βουνού στον διεθνή διαγωνισμό GREAT TASTE AWARDS στο Λονδίνο , σειρά φέτος είχε το τσάι του βουνού με μέντα (mountain tea loves mint) που απέσπασε ένα χρυσό αστέρι και πολύ κολακευτικά σχόλια.

Πλέον η εταιρία του Καρδιτσιώτη παραγωγού, που αποδεικνύει ότι αν διαθέτεις όραμα και μεράκι, μπορείς να καθετοποιήσεις την παραγωγή σου, έχει δύο προϊόντα της βραβευμένα το τσάι του βουνού και το τσάι του βουνού με μέντα και βρίσκεται στην πρωτοπορία της διαφήμισης και προώθησης του ελληνικού τσαγιού, κυρίως μέσα από διεθνείς διαγωνισμούς και εκθέσεις. Η εταιρία ΕΥΟΣΜΟ είναι σχετικά πολύ νέα εταιρία (2013) και τα κύρια προϊόντα της είναι το απλό τσάι βουνού, με γεύση μέντα και με γεύση ιβίσκου, όπως επίσης και μελισσόχορτο και χαμομήλι. Τα προϊόντα κυκλοφορούν σε ατομική συσκευασία με εσωτερικό και εξωτερικό φακελάκι. Πωλούνται σε διάφορες ελληνικές πόλεις, ενώ έχουν παρουσία στην Σουηδία, στην Ελβετία, και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Ελλάδα αν και είναι βοτανολογικός παράδεισος με κορυφαία αρωματικά φυτά από πλευράς οικονομικού γίγνεσθαι, βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις παραγωγής τσαγιού του βουνού στην Ευρώπη. Οι διαγωνισμοί και οι εκθέσεις είναι ένας τρόπος να γνωρίσουν οι ευρωπαίοι τα θαυμάσια μας ελληνικά βότανα. Ο Π. Κόγιας στα μέτρα των δυνατοτήτων της εταιρίας του προσπαθεί να φέρει στο προσκήνιο την εξαιρετική ποιότητα των αρωματικών μας φυτών. Τα δύο βραβεία που απέσπασε συνολικά στον δυσκολότερο διαγωνισμό παγκοσμίως, στο GREAT TASTE AWARDS, ευελπιστούμε ότι συμβάλλουν προς αυτήν την κατεύθυνση. Έτσι όπως γίνονται ανάρπαστα στην διεθνή αγορά το ελληνικό λάδι, οι ελιές, το μέλι, κλπ και εξάγονται σε όλο τον κόσμο, τον ίδιο δρόμο μπορούν να ακολουθήσουν και τα αρωματικά μας φυτά, με την βοήθεια όλων όσων πιστεύουν στην ποιότητα των ελληνικών αρωματικών φυτών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass