ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑΣ ΤΗΣ 5ης ΥΠΕ ΑΓΓ. ΒΑΓΕΝΑ

Κανονικά η τροφοδοσία των Κ.Υ. με πετρέλαιο

Δημοσίευση: 19 Ιαν 2016 0:22

 

Κανονικά γίνεται η τροφοδοσία των Κέντρων Υγείας που υπάγονται στην 5η ΥΠΕ με πετρέλαιο, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για τη θέρμανσή τους, σύμφωνα με δήλωση της υποδιοικήτριας της Υγειονομικής Περιφέρειας, Αγγέλας Βαγενά.

Με αφορμή τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την έλλειψη κεντρικής θέρμανσης στο Κέντρο Υγείας Αγιάς, η κ. Βαγενά τόνισε στην «Ε» ότι η τροφοδοσία γίνεται κανονικά σε όλα τα Κέντρα Υγείας και μάλιστα προ ημερών επεκτάθηκε η σχετική σύμβαση με τους αντίστοιχους προμηθευτές για άλλους έξι μήνες, μέχρι τον προσεχή Ιούνιο.

Η κ. Βαγενά διευκρίνισε ότι για τα Κέντρα Υγείας όπου δεν υπάρχει σύμβαση, όπως στην Αγιά, ο διευθυντής του ζητάει προσφορά από τους τοπικούς ιδιοκτήτες πρατηρίων καυσίμων και κάνει δεκτή τη χαμηλότερη.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε χθες η κ. Βαγενά από τη διεύθυνση του Κέντρου Υγείας Αγιάς, υπάρχει πετρέλαιο για δύο – τρεις μέρες ακόμη.

Σχετικά τώρα με την έλλειψη προσωπικού στο ίδιο Κέντρο Υγείας, υπαρκτό θέμα που προκαλεί προβλήματα στη διευθέτηση των ρεπό και των αδειών των εργαζομένων, ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ, Νέστορας Αντωνίου, αναφέρει ότι γίνονται προσπάθειες για τη μετακίνηση στην Αγιά του απαραίτητου προσωπικού, ώστε το πρόβλημα να λυθεί.

Μ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass