Εκστρατεία ενημέρωσης «ΑΞΙΖΕΙ» για τον Διαβήτη

Δημοσίευση: 02 Ιουν 2016 17:27 | Τελευταία ενημέρωση: 02 Ιουν 2016 17:30

Με επόμενο σταθμό τη Λάρισα συνεχίζεται η μεγάλη Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Διαβήτη και τη Δυσλιπιδαιμία, «ΑΞΙΖΕΙ», η οποία αποτελεί ένα πρόγραμμα της MSD με την αιγίδα της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρίας Αθηροσκλήρωσης, του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας .

Με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τον Διαβήτη και τη Δυσλιπιδαιμία, το πρόγραμμα «ΑΞΙΖΕΙ», περιλαμβάνει μία ολοκληρωμένη σειρά δράσεων και επικοινωνιακών ενεργειών, σε 7 πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Η ανοιχτή εκδήλωση ενημέρωσης του κοινού από εξειδικευμένους γιατρούς, θα πραγματοποιηθεί στο Hotel Metropol το Σάββατο 4 Ιουνίου και ώρα 11:00 – 13:00. Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο δημοσιογράφος υγείας Μιχάλης Κεφαλογιάννης.

Επίσης, από την Δευτέρα 30/5 μέχρι και το Σάββατο 4/6, μεταξύ 10:00-14:00 και 17:00-20:00 υπάρχει στην κεντρική πλατεία της Λάρισας ειδικό περίπτερο για την ενημέρωση του κοινού.

Στο πλαίσιο του προγράμματος θα πραγματοποιηθούν και εκδηλώσεις για τους επαγγελματίες υγείας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκστρατεία μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.axizi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ MSD

Εδώ και 125 χρόνια, η MSD αποτελεί έναν παγκόσμιο ηγέτη στη φροντίδα υγείας με βασικό σκοπό να βοηθάει τον κόσμο να είναι καλά.  Η MSD ξεκίνησε τη λειτουργία της στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 2010 απασχολώντας σήμερα περισσότερους από 250 υπαλλήλους και έχει ως όραμα να  οδηγεί τις εξελίξεις για να βελτιώνει τις ζωές των ανθρώπων στην Ελλάδα. Η ονομασία MSD είναι το εμπορικό σήμα της  Merck & Co., Inc., Kenilworth, Ν.J., ΗΠΑ. Μέσω συνταγογραφούμενων φαρμάκων, εμβολίων, βιολογικών θεραπειών και  προϊόντων υγείας των ζώων, συνεργαζόμαστε με τους εταίρους μας σε περισσότερες από 140 χώρες στον κόσμο, με σκοπό την παροχή καινοτόμων λύσεων για την υγεία.

Δέσμευση της MSD, είναι η αύξηση της πρόσβασης των ασθενών στην υγειονομική περίθαλψη, μέσω πολιτικών που διευρύνουν την κάλυψη ασθενών, προγραμμάτων και συνεργασιών. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.msd.gr.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass