Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΕΛΑ ΒΑΓΕΝΑ

«Η υποδιοικήτρια της 5ης ΥΠΕ διαστρεβλώνει την πραγματικότητα»

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2016 10:15

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

«Στην προσφιλή τους τακτική της διαστρέβλωσης της αλήθειας και της παρουσίασης μιας εικονικής πραγματικότητας διολισθαίνουν λόγω πολιτικής ένδειας κάποιοι νεοδιορισμένοι σε θέσεις διοίκησης στον χώρο της υγείας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στα Κέντρα Υγείας νομού Λάρισας, Γιώργος Μπρισίμης, απαντώντας στις εναντίον του και εναντίον του συλλόγου αναφορές της υποδιοικήτριας της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Αγγέλας Βαγενά, όπως αυτές δημοσιεύτηκαν στο φύλλο της «Ε» την περασμένη Τετάρτη.

Αναλυτικά, η απάντηση του κ. Μπρισίμη έχει ως εξής:

«Με έκπληξη διαβάσαμε στο φύλλο της 20/7/2016 την απάντηση της υποδιοικήτριας της 5ης ΥΠΕ. Δηλώνουμε ότι ο Σύλλογος Εργαζομένων συμμετέχει στον δημόσιο διάλογο για την ΠΦΥ και τη λειτουργία των Κ.Υ. πάρα πολλά χρόνια. Μοναδικό και κυρίαρχο μέλημά μας ήταν, είναι και θα είναι η προάσπιση του δημόσιου συστήματος υγείας και ειδικότερα της ΠΦΥ και των Κέντρων Υγείας.

Οι θέσεις που καταθέτουμε διέπονται πάντα από συλλογικότητα, δημοκρατικό ύφος και ήθος, ποτέ μας δεν λαϊκίσαμε και δεν κινδυνολογήσαμε για επικοινωνιακούς εντυπωσιασμούς, διαχρονικά δεν ταυτίσαμε τη στάση μας και την τακτική μας με το ποιος κυβερνά ή διοικεί αλλά με το πώς κυβερνά ή διοικεί.

Κάποιοι όμως νεοδιορισμένοι σε θέσεις διοίκησης στον χώρο της Υγείας, όπως είναι η κ. υποδιευθύντρια της 5ης ΥΠΕ αυτό δυσκολεύονται να το αντιληφθούν, γι' αυτό και στην ανέλπιδη προσπάθεια που καταβάλλουν για να απαντήσουν στις αιτιάσεις μας σχετικά με τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Κ.Υ. του Ν. Λάρισας, διολισθαίνουν λόγω πολιτικής ένδειας επιχειρημάτων στην προσφιλή τους τακτική, αυτή της διαστρέβλωσης της αλήθειας και την παρουσίαση μιας εικονικής πραγματικότητας.

Η προσπάθεια σπίλωσης και συκοφάντησης των συνδικαλιστικών μας ενεργειών από πλευράς της κ. υποδιευθύντριας έπεσαν στο κενό. Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν τα μηνύματα συμπαράστασης και η στήριξη από την πλευρά των εργαζομένων ήταν συγκινητική. Μας ζήτησαν να συνεχίσουμε αταλάντευτα τον αγώνα και να μην επιτρέψουμε σε κανέναν, ο οποίος μάλιστα εφαρμόζει μνημονιακές πολιτικές που διαλύουν και γκρεμίζουν τη μεγαλύτερη κοινωνική κατάκτηση της μεταπολίτευσης να μας κάνει υποδείξεις.

Κλείνοντας θέλουμε να τονίσουμε ότι η ΠΦΥ είναι πολύ σοβαρή υπόθεση γι' αυτό σεβόμενοι τον θεσμικό μας ρόλο, την ιστορία μας αλλά και την προσωπική μας αξιοπρέπεια αρνούμαστε κατηγορηματικά να συμμετέχουμε σ' ένα δημόσιο διάλογο με διοικούντες που παρουσιάζουν ως μεγαλεπήβολο έργο την αλλαγή τζαμιού αξίας 70,36 ευρώ.

Όσον αφορά στο υπονοούμενο περί προσωπικής μου ανεπάρκειας μάλλον κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass