Κανένα κρούσμα ελονοσίας στον Δήμο Τεμπών

* Απόλυτα καθησυχαστικός ο δήμαρχος Κ. Κολλάτος

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2016 8:38
Κανένα πρόβλημα με πιθανά κρούσματα ελονοσίας στον Δήμο Τεμπών, καθησυχάζει ο δήμαρχος Κώστας Κολλάτος Κανένα πρόβλημα με πιθανά κρούσματα ελονοσίας στον Δήμο Τεμπών, καθησυχάζει ο δήμαρχος Κώστας Κολλάτος

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε») Του Κώστα Τσόλα

Απόλυτα καθησυχαστικός είναι ο δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος αναφορικά με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για κρούσματα ελονοσίας σε περιοχές της χώρας.

Ο κ. Κολλάτος αναφερόμενος και στην τελευταία ανακοίνωση του ΚΕΕΛΠΝΟ για πιθανά κρούσματα ελονοσίας στη χώρα επισημαίνει ότι στον Δήμο Τεμπών δεν υπήρξε κανένα κρούσμα την τρέχουσα περίοδο.

Παρόλα αυτά σημειώνει ο κ. Κολλάτος ότι ο Δήμος Τεμπών βρίσκεται προληπτικά σε συνεχή επαφή με τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας και σε συνεργασία με τους όμορους Δήμους. Επίσης υπάρχει σε εξέλιξη πρόγραμμα καταπολέμησης των κουνουπιών με κουνουποπαγίδες, με ψεκασμούς και με δολωματική καταπολέμηση σημειώνοντας με έμφαση ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα και ενδεικνυόμενα μέτρα. Άρα καταλήγει στη δήλωσή του ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για τους συνδημότες και παραθεριστές.

Τέλος ο Δήμος Τεμπών παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στο ζήτημα σε συνεργασία πάντα με τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες.

Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι φέτος τα εγχώρια κρούσματα καταγράφηκαν σε νέες περιοχές μετάδοσης, (Αχαΐα, Ηλεία, Θεσσαλονίκη), σε σχέση με τα κρούσματα του περασμένου έτους, γεγονός που δείχνει τη μολυσματική επέλαση της νόσου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass