ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Τομέας ΕΚΑΒ στο Κ.Υ. Φαρσάλων

Δημοσίευση: 25 Αυγ 2016 8:52

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε") Του Αχ. Μπακαλέξη

Συνάντηση με τον δήμαρχο Φαρσάλων κ. Άρη Καραχάλιο είχαν χθες το μεσημέρι στο Δημαρχείο της πόλης ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Μιλτιάδης Μυλωνάς και ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας κ. Νέστορας Αντωνίου προκειμένου να του ανακοινώσουν την ανάπτυξη τομέα ΕΚΑΒ στα Φάρσαλα στα πρότυπα της Ελασσόνας καθώς και τη συνεργασία των δύο υπηρεσιών για την καλύτερη λειτουργία των Κέντρων Υγείας με την ανακατανομή προσωπικού και τις αναμενόμενες προσλήψεις οδηγών ασθενοφόρων που θα διατεθούν σε Κέντρα Υγείας που έχουν ελλείψεις. Παράλληλα, ζήτησαν τη συνεργασία του Δήμου Φαρσάλων στον τομέα της Υγείας.

Ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος τους ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία τους να γίνει τομέας ΕΚΑΒ στα Φάρσαλα, αλλά και για τις άλλες προθέσεις τους που αφορούν σε θέματα υγείας, επισημαίνοντας ότι καθημερινά κινδυνεύουν ζωές από την έλλειψη οδηγών στο ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Φαρσάλων, αλλά και από τις άλλες ελλείψεις που υπάρχουν εκεί. Τόνισε ότι ο Δήμος Φαρσάλων θα συνεργαστεί σε ό,τι του ζητηθεί και θα αφορά σε θέματα υγείας, ενώ ανακοίνωσε ότι θα ιδρύσει ο Δήμος ΚΕΠ Υγείας στα Φάρσαλα. Ο πρόεδρος των Εργαζομένων στα Κέντρα Υγείας του Ν. Λάρισας κ. Γιώργος Μπρισίμης ανέφερε ότι "η εξαγγελία για το ΕΚΑΒ στα Φάρσαλα κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση. Δικαιώνει απόλυτα τις θέσεις του Συλλόγου Εργαζομένων και τον αταλάντευτο διαχρονικό αγώνα για τη δημιουργία τομέων ΕΚΑΒ στα Κέντρα Υγείας και είμαστε εδώ για να παρακολουθήσουμε την πορεία υλοποίησης". Στη συνέχεια ο κ. Γιώργος Μπρισίμης παρέδωσε στον κ. Μιλτ. Μυλωνά υπόμνημα με τα προβλήματα των Κέντρων Υγείας γενικότερα.

Κατόπιν ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος πρόσφερε στον κ. Μιλτ. Μυλωνά και στον κ. Νέστορα Αντωνίου το Λεύκωμα "Φάρσαλα - Γνωρίζοντας τη γη του ομηρικού Αχιλλέα" και στη συνέχεια γευμάτισαν σε γνωστή ταβέρνα της πόλης.

Στη σύσκεψη ακόμη συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι κ. Δημ. Μπαμπανίκας, Χριστοδ. Παπαγεωργίου, Γιάννης Βασιλείου, η δημοτική σύμβουλος κ. Κική Παναγιωτοπούλου (υπεύθυνη σε θέματα Υγείας) και τα μέλη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργος Βαϊτσόπουλος (γραμματέας), Γιώργος Αρσενόπουλος (δημ. σύμβουλος) και Ευαγγ. Δημητρακόπουλος (πολιτευτής).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass