ΘΑ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ

Βάση ασθενοφόρων αποκτά ο Τύρναβος

* Σήμερα Παρασκευή στις 6 το απόγευμα τα εγκαίνια

Δημοσίευση: 21 Οκτ 2016 9:21
Από τη σύσκεψη στο δημαρχείο Τυρνάβου Από τη σύσκεψη στο δημαρχείο Τυρνάβου

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Όλα έτοιμα και στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου για την εγκατάσταση της Βάσης Ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Οι προετοιμασίες ολοκληρώθηκαν προχθές Τετάρτη σε ειδική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Τυρνάβου υπό την προεδρία του δημάρχου Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση και του αντιπροέδρου του ΕΚΑΒ κ. Μίλτου Μυλωνά.

Για το μείζον αυτό ζήτημα που αφορά την εξασφάλιση άμεσης παρέμβασης του ΕΚΑΒ σε επείγουσες περιπτώσεις, αξίζει να σημειωθεί ότι χρόνια τώρα έχει καταβάλει μεγάλες προσπάθειες ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης. Παρεμβάσεις που άρχισαν στα μέσα της δεκαετίας τους 1990 και σήμερα έχουν αίσιο αποτέλεσμα.

Η παρουσία της Βάσης Ασθενοφόρων στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου θα καλύψει τις ανάγκες των πολιτών του Δήμου αλλά και ευρύτερα σε συνολικό πληθυσμό 40.000 κατοίκων.

Μιλώντας χθες στην «Ε» ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης δήλωσε ικανοποιημένος από τη θετική αυτή εξέλιξη σε ένα θέμα που το παρακολουθεί πάνω από 20 χρόνια τώρα.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο διοικητής του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Παπαγγελής, η διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου κ. Αναστασία Νικιτίδου, ο αντιδήμαρχος Τυρνάβου κ. Χρήστος Τσιόπας κ.ά.

Σήμερα Παρασκευή και επίσημα σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου στις 6 το απόγευμα, η 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, η διοίκηση του ΕΚΑΒ και ο Δήμος Τυρνάβου διοργανώνουν εκδήλωση για τα εγκαίνια της Βάσης Ασθενοφόρων ΕΚΑΒ για την εξυπηρέτηση των πολιτών του Δήμου Τυρνάβου και της ευρύτερης περιοχής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass