ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ DIVANI PALACE ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Διημερίδα για τις θεραπευτικές προσεγγίσεις στην Ογκολογία

Δημοσίευση: 21 Οκτ 2016 7:42

Διημερίδα με θέμα «Συνδυασμένες θεραπευτικές προσεγγίσεις στην Ογκολογία» διοργανώνει το Αρχέγονο Κύτταρο Αίματος, σε συνεργασία με την Αιματολογική Κλινική του ΠΓΝΛ, το Τμήμα Ακτινοθεραπείας του ΠΓΝΛ και την Ογκολογική Κλινική του ΠΓΝΛ, σήμερα Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στις 9 το πρωί και αύριο Σάββατο 22 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Divani Palace της Λάρισας- η εναρκτήρια τελετή έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 8.30 το απόγευμα.

Η διημερίδα είναι υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, της Σχολής Επιστημών Υγείας, του Τμήματος Ιατρικής, του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδας και της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Σύμφωνα με τους προέδρους της οργανωτικής επιτροπής της διημερίδας, του αναπληρωτή καθηγητή, διευθυντή της Αιματολογικής Κλινικής του ΠΓΝΛ, Γ. Βασιλόπουλου και του αναπληρωτή καθηγητή, διευθυντή του Τμήματος Ακτινοθεραπείας του ΠΓΝΛ, Γ. Κύργια, «η σύγχρονη αντιμετώπιση των νεοπλασμάτων απαιτεί τη συντονισμένη δράση πολλών ειδικοτήτων και ένα αφοσιωμένο νοσηλευτικό προσωπικό.

Είναι παγκόσμια πρακτική οι περί την ογκολογία ειδικότητες να λειτουργούν στο πλαίσιο κέντρων απαρτιωμένης αντιμετώπισης των νεοπλασμάτων.

Έχοντας κατά νου αυτή την προοπτική, αποφασίσαμε την οργάνωση αυτού του συνεδρίου που σαν σκοπό έχει τον γόνιμο διάλογο ογκολόγων, ακτινοθεραπευτών και χειρουργών στη μάχη τους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη θεραπεία των νεοπλασμάτων.

Απώτερος σκοπός μας είναι να αντλήσουμε από τους συμμετέχοντες το ανθρώπινο δυναμικό που θα μπορούσε κάτω από μία σκέπη να υλοποιήσει αυτή την ιδέα.

Παράλληλα, θελήσαμε να δώσουμε αντίστοιχο βήμα στο αναπόσπαστο κομμάτι της δουλειάς μας, τους νοσηλευτές που εργάζονται καθημερινά με ογκολογικούς ασθενείς, να συζητήσουν θέματα σχετικά με τη διαχείριση της δύσκολης καθημερινότητας που βιώνουν.

Το motto του συνεδρίου «treat me nice, treat me good, treat me like you really should», αποτελεί και τον στόχο του συνεδρίου. Διάλογος ζωντανός για τη συντονισμένη και βέλτιστη αντιμετώπιση των νεοπλασμάτων από όλους τους εμπλεκόμενους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass