ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ 22ο ΚΟΙΝΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΕΕΜ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΕΧΧΑΑ

Οι εξελίξεις στους τραυματισμούς και την παθολογία του άνω άκρου

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2016 14:00

Οι πρόσφατες εξελίξεις που αφορούν στους τραυματισμούς και την παθολογία του άνω άκρου παρουσιάζονται στο 22ο κοινό ετήσιο συνέδριο που διοργανώνουν στη Λάρισα η Ελληνική Εταιρεία Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής (ΕΕΕΜ) και η Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Χεριού και Άνω Άκρου (ΕΕΧΧΑΑ).

Το κοινό συνέδριο ξεκίνησε χθες στο αμφιθέατρο «Ιπποκράτης» της Ιατρικής Σχολής.

Κατά την επίσημη τελετή έναρξης, τους συμμετέχοντες καλωσόρισαν ο πρόεδρος της ΕΕΕΜ, επίκουρος καθηγητής Ορθοπαιδικής ΑΠΘ, στην Ορθοπαιδική Κλινική του Νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου», Κωνσταντίνος Δίτσιος και ο πρόεδρος της ΕΕΧΧΑΑ, αναπληρωτής καθηγητής Ορθοπαιδικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Σωκράτης Βαρυτιμίδης.

Παρευρέθηκαν και χαιρέτισαν, ο βουλευτής Λάρισας με το Ποτάμι, Κωνσταντίνος Μπαργιώτας, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας, Βασίλης Αναγνωστόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας, Δημήτρης Τάχος, ο αναπληρωτής διοικητής της 5ης ΥΠΕ, Δημήτρης Δημητριάδης, ο διοικητής των νοσοκομείων της Λάρισας, Παναγιώτης Νάνος, ο πρόεδρος του τμήματος της Ιατρικής Σχολής, Ιωάννης Στεφανίδης, ο πρόεδρος του Χειρουργικού Τομέα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, Κωνσταντίνος Μαλίζος και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος.

Στο συνέδριο συμμετέχουν ομιλητές με διεθνώς αναγνωρισμένη εμπειρία από την Ελλάδα, τη Σερβία, τη Ρουμανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, οι οποίοι θα παρουσιάσουν θέματα Τραυματολογίας και Επανορθωτικής Χειρουργικής.

Πρόκειται για τους κ. κ. Marko Bumbasirevic από τη Σερβία, Alexandru Georgescu από τη Ρουμανία και τους Dean Sotereanos και Mark Baratz από τις ΗΠΑ.

Το συνέδριο συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή με στρογγυλές τράπεζες για τις συνήθεις παθήσεις του χεριού, τα σύνδρομα παγίδευσης περιφερικών νεύρων, την αντιμετώπιση κακώσεων περιφερικών νεύρων, τις παθήσεις του ώμου, τις λοιμώξεις του χεριού, τις χρόνιες κακώσεις του καρπού και τις τενοντομεταφορές μετά από παρέσεις νεύρων.

Το συνέδριο θα ολοκληρωθεί το απόγευμα του Σαββάτου με τη γενική συνέλευση των δύο Εταιρειών που το πραγματοποιούν.

Μ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass