ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

Σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ του ΤΕΙ και του ΠΓΝΛ

Δημοσίευση: 23 Φεβ 2017 17:31

Σημαντική συνεργασία ξεκινά μεταξύ του ΤΕΙ Θεσσαλίας και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, μετά από το Σύμφωνο Συνεργασίας που υπεγράφη χθες μεταξύ του προέδρου ΤΕΙ κ. Παναγιώτη Γούλα και του διοικητή των νοσοκομείων της Λάρισας κ. Παναγιώτη Νάνου.

Σκοπός της συνεργασίας είναι η διάθεση επιστημονικής γνώσης και εμπειρίας από το ΤΕΙ για την υλοποίηση διαφόρων προγραμμάτων με τελικό αποδέκτη τα νοσοκομεία αρχικά της Λάρισας και μέσα από την εμπειρία υλοποίησης στις υπόλοιπες μονάδες υγείας του ΕΣΥ.

Τα νοσοκομεία της Λάρισας θα διευκολύνουν τους σπουδαστές στην πρακτική άσκηση, καθώς και σε ερευνητικές και άλλες επιστημονικές δραστηριότητες.

Μετά την υπογραφή του πρωτοκόλλου συνεργασίας πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην οποία διερευνήθηκαν δυνατότητες άμεσης συνεργασίας στους τομείς Ποιότητας Υπηρεσιών Υγείας, Διαχείρισης Περιβάλλοντος μέσα από την κυκλική και κοινωνική οικονομία, Βιοιατρική τεχνολογία, κ.ά.

Αποφασίστηκε να ξεκινήσει άμεσα η συνεργασία για την εκπόνηση σχεδίων διαχείρισης ανακυκλώσιμων υλικών (χαρτί, πλαστικό, μέταλλα χειρουργείων, γυαλί, κ. ά) που δεν υπάρχουν μέχρι σήμερα.

Αποφασίστηκε επίσης να συμμετέχει και η Αν. Καθηγήτρια Βογιατζή Ελένη στην Ομάδα σύνταξης μελέτης του Πάρκου Υγείας που έχει ήδη συσταθεί.

Επίσης συμφωνήθηκε στον τομέα της Ποιότητας της Υγείας να μελετηθεί η εφαρμογή του Ευρωπαϊκού προτύπου για την πιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, με προτεραιότητα εφαρμογής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, καθώς και εκπαιδευτικές δράσεις στην Διοίκηση Ολικής Ποιότητας για τα υγειονομικά στελέχη των νοσοκομείων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass