ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡ. PER KJAERSGAARD – ANDERSEN ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Διάλεξη για τη φροντίδα του γόνατος

Δημοσίευση: 25 Απρ 2017 9:30

Γιατροί, γενικής ιατρικής, ορθοπαιδικοί, φυσικοθεραπευτές, γυμναστές και άλλοι επαγγελματίες υγείας που ασχολούνται με τη φροντίδα του γόνατος και των αθλητικών κακώσεων, παρακολούθησαν τη χθεσινή εσπερίδα της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με θέμα τα νεότερα δεδομένα για την Επανορθωτική Χειρουργική Ισχίου και Γόνατος, που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο «Ιπποκράτης», στη Βιόπολη Λάρισας.

Στο πλαίσιο της ενδιαφέρουσας εσπερίδας μίλησε ο αναπληρωτής Καθηγητής Ορθοπαιδικής Dr Per Kjaersgaard-Andersen, διευθυντής του τμήματος Επανορθωτικής Χειρουργικής Ισχίου και Γόνατος Ενηλίκων της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Vejle Hospital, της Δανίας.

Τον καθηγητή προλόγισε και παρουσίασε στους παρισταμένους ο διευθυντής της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, καθηγητής Κωνσταντίνος Μαλίζος.

Ο επισκέπτης καθηγητής έχει μεγάλη προσφορά στο Ευρωπαϊκό Ορθοπαιδικό γίγνεσθαι από τη θέση του γενικού γραμματέα της EFORT (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ορθοπαιδικής και Τραυματιολογίας). Το 2016 εξελέγη στη θέση του EFORT Vice President. Πρόκειται να προεδρεύσει της EFORT το έτος 2019.

Ο προσκεκλημένος γιατρός Per Kjaersgaard-Andersen, πέρα απο την ενασχόλησή του με τα ευρωπαϊκά κοινά, εξειδικεύεται και έχει δημοσιεύσει πολλές μελέτες σχετικά με την αντιμετώπιση, με ολικές αρθροπλαστικές, της αρθρίτιδας τελικού σταδίου μεγάλων αρθρώσεων. Επιπλέον, έχει ασχοληθεί με την ταχεία και αποτελεσματική περιεγχειρητική διαχείριση των ασθενών αυτών, καθώς και τη βελτιστοποίηση της αποτελεσματικότητας αυτών των επεμβάσεων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass