ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΕΤΟ

Εκδήλωση από το ΚΕΠ Υγείας

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2017 16:35

Συνεχίζοντας την κοινωνική και ιατρική προσφορά στο κοινωνικό σύνολο του Δήμου Τεμπών το ΚΕ.Π. Υγείας (Κέντρο Πρόληψης) του Δήμου, στο πλαίσιο της 4ης Θεματικής Εβδομάδας Πρόληψης διοργανώνει μια ενδιαφέρουσα διάλεξη-ομιλία με θέμα: «Καρδιαγγειακά Νοσήματα».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, στις 11 το πρωί, στο Δημοτικό Σχολείο του Πυργετού του Δήμου Τεμπών με εισηγητή τον ιατρό καρδιολόγο κ. Ιωάννη Κυριάζο.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με χαιρετισμό από τον δήμαρχο Τεμπών κ. Κωνσταντίνο Κολλάτο. Θα ακολουθήσει ομιλία από την αντιδήμαρχο και υπεύθυνη του ΚΕ.Π. Υγείας του Δήμου Τεμπών κ. Γεωργία Τσιόπα με θέμα «Ο ρόλος των ΚΕ.Π Υγείας στην πρόληψη και την προαγωγή της υγείας».

Στη συνέχεια θα γίνει διάλεξη από τoν κ. Ιωάννη Κυριάζο, ιατρό καρδιολόγο με θέμα: «Καρδιαγγειακά Νοσήματα» ενώ σε συνεργασία του ΚΕ.Π. Υγείας του Δήμου Τεμπών με το ΕΚΑΒ Λάρισας θα πραγματοποιηθεί ενημερωτικό – εκπαιδευτικό σεμινάριο και επίδειξη «Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης με χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (ΚΑΡΠΑ/ΑΕΑ)».

Επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα οι συμμετέχοντες να κάνουν πρακτική εξάσκηση στα ειδικά εκπαιδευτικά προπλάσματα στην ΚΑΡΠΑ/ΑΕΑ.

Η συνολική διάρκεια της ενημέρωσης – εκπαίδευσης θα είναι δύο ώρες περίπου.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass