ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΣΤΗ «ΒΙΟΠΟΛΗ»

Η καρδιά της Nοσηλευτικής Oγκολογίας χτυπά στη Λάρισα

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2017 15:05

Ο Εθνικός Σύνδεσμος Νοσηλευτών Ελλάδος, ο Τομέας Νοσηλευτικής Ογκολογίας και το Γραφείο Εκπαίδευσης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας διοργανώνουν το 5ο Συμπόσιο Νοσηλευτικής Ογκολογίας που θα πραγματοποιηθεί από σήμερα Παρασκευή έως την Κυριακή 15 Οκτωβρίου στη Λάρισα, στο αμφιθέατρο «Ιπποκράτης» της Βιόπολις, στο Τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.


Το συμπόσιο, που ξεκινά σήμερα στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα «Ιπποκράτης», υλοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.
Στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν οι διοργανωτές στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός υποστήριξε ότι «με ιδιαίτερη χαρά στηρίζουμε μια προσπάθεια διάχυσης της γνώσης και της επιμόρφωσης των νοσηλευτών. Στη Λάρισα και τη Θεσσαλία θα χτυπά η καρδιά της νοσηλευτικής ογκολογίας για τρεις μέρες. Επιστήμονες απ’ όλη την Ελλάδα θα αναδείξουν θέματα και θα παρουσιάσουν τις νέες εξελίξεις στην ογκολογία. Στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες γιατί είναι κατ’ εξοχήν κοινωνικές, για τον άνθρωπο, τις ανάγκες του και την καλυτέρευση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας. Να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές και να ευχηθώ καλή επιτυχία στις εργασίες του συνεδρίου».
Για τις ανάγκες του συμποσίου βρέθηκε στη Λάρισα και ο πρόεδρος του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτικής Ογκολογίας Δημήτρης Παπαγεωργίου ο οποίος υποστήριξε ότι «φέτος, οι συμμετοχές των επαγγελματιών υγείας υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσουν το συνολικό αριθμό των τριακοσίων ατόμων. Οι συμμετέχοντες θα προέρχονται από δημόσια πολιτικά, στρατιωτικά και ιδιωτικά νοσοκομεία καθώς και από υγειονομικές δομές τόσο της Θεσσαλίας όσο και όλης της Ελλάδας».
Στόχος του συνεδρίου είναι η σφαιρική παρουσίαση των σύγχρονων εξελίξεων στη Νοσηλευτική Ογκολογία. Η πρόεδρος του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδος Ελένη Κυρίτση τόνισε ότι «το συμπόσιο έχει ως στόχο τη σφαιρική παρουσίαση των σύγχρονων εξελίξεων στη Νοσηλευτική Ογκολογία. Υπηρετώντας αυτόν τον στόχο προσδοκάται η ευαισθητοποίηση, επαγρύπνηση και ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας σε θέματα που προάγουν την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στους ογκολογικούς ασθενείς τόσο στα νοσηλευτικά ιδρύματα όσο και σε υγειονομικές δομές κατ’ οίκον φροντίδας».
Στη συνέντευξη Τύπου παρευρέθηκαν ακόμα οι Κατερίνα Μαλίτα και Βιβή Τσιγάρα από το γραφείο εκπαίδευσης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass