Οι στόχοι για τη νέα χρονιά στην κοπή πίτας της ΜΕΘ

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2018 15:26

Ο Σύλλογος Φίλων Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, το σωματείο που ιδρύθηκε για να υποστηρίζει και να ενδυναμώνει το έργο της ΜΕΘ και της ΜΑΦ του ΓΝΛ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο αμφιθέατρο του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Σε σύντομο χαιρετισμό τους ο διευθυντής της ΜΕΘ-ΜΑΦ Απόστολος Κομνός και ο πρόεδρος του Σωματείου Γιώργος Φακής, αναφέρθηκαν στον απολογισμό της χρονιάς οριοθετώντας παράλληλα και τους στόχους του νέου έτους.

Μεταξύ άλλων ο κ. Κομνός αναφέρθηκε στους σχεδιασμούς για τη δημιουργία Μονάδας Εγκεφαλικών Επεισοδίων σε συνεργασία με τη Νευρολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για τις 3 Φεβρουαρίου, οπότε και θα διεξαχθεί η ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου στις «Βερσαλλίες». Ένα γεγονός για το οποίο τα μέλη του σωματείου κινητοποιούνται ώστε να υπάρξει η ευρύτατη δυνατή συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας για να στηριχτεί ουσιαστικά το σπουδαίο έργο μιας πρότυπης εντατικής μονάδας - σημείο αναφοράς στα υγειονομικά δρώμενα της χώρας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass