Ο Ομιλος ANIMUS

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2018 15:20

Σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα το ANIMUS έκοψε φέτος την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Το προσωπικό και η Διοίκηση του Κέντρου Αποκατάστασης (ANIMUS), της Γενικής Κλινικής (ANIMUS - ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ) καθώς και της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ ANIMUS-Μακρυχωρίου) πέρασαν μια άκρως διασκεδαστική βραδιά στον "Μύλο 1927".

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου κ. Αχιλλέας Αθ. Νταβέλης καθώς και ο Αντιπρόεδρος Ιωάννης Αθ. Νταβέλης ευχήθηκαν σε όλους καλή δύναμη και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο δύσκολο έργο που έχουν να αντιμετωπίσουν καθημερινά οι εργαζόμενοι σε όλες τις δομές του Ομίλου. Τυχεροί της βραδιάς ήταν η κ. Άντζελα Προχόροβα, η οποία κέρδισε το καθιερωμένο φλουρί (που αντιστοιχούσε σε μία χρυσή λίρα και ένα μισθό ) καθώς και ο κ. Κων/νος Τσορλιάνος που κέρδισε ένα διήμερο ταξίδι. Τιμητική διάκριση απέσπασε ο κ. Πάρις Καλογεράκης, διοικητικός διευθυντής του ANIMUSK.A.A.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές κ.κ Χρήστος Κέλλας, Μπαργιώτας Κωνσταντίνος και Γεώργιος Κατσιαντώνης, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Απόστολος Σουρλαντζής – εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Λαρισαίων, ο πρόεδρος της Ισραηλιτικής κοινότητας Λάρισας Μωρις Μαγρίζος, οι διευθυντές κλινικών –Απ Κομνός. (ΜΕΘ), Φώτ. Σκούπρας (Ορθοπεδική), Κ. Καραμήτσος (Παθολογική), μέλη του Δ.Σ. του ΣΘΕΒ, πλήθος ιατρών-συνεργατών καθώς και όλο το προσωπικό του Ομίλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass