Υπό ανακαίνιση το Κ.Υ. Φαρσάλων

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ - ΑΜΕΣΑ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟΥ

Δημοσίευση: 27 Απρ 2023 13:30

«Η Πολιτεία στηρίζει την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο που έχουν προσφέρει οι υγειονομικοί, τόσο κατά τη διάρκεια της πανδημίας όσο και στην καθημερινή λειτουργία της, και το Κέντρο Υγείας Φαρσάλων προσφέρει ένα σημαντικότατο έργο στην ευρύτερη περιοχή».

Αυτό, μεταξύ άλλων, τονίζει ο διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, κ. Φώτης Σερέτης, απαντώντας στις δηλώσεις της βουλευτή του ΠΑΣΟK Ευαγγελίας Λιακούλη περί «αόρατου Κ.Υ. Φαρσάλων».
Δίνοντας στοιχεία για το ανθρώπινο δυναμικό του και το έργο της μονάδας, ο κ. Σερέτης επισημαίνει, μεταξύ άλλων, πως έχει εγκριθεί από το ΤΑΙΠΕΔ η ένταξη του Κ.Υ. Φαρσάλων στη δράση «Μεταρρύθμιση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας» για την ανακαίνιση των υποδομών του Κέντρου Υγείας. Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή έχει δρομολογηθεί η προκήρυξη του διαγωνισμού μέσω συμφωνίας πλαίσιο για την εκπόνηση μελέτης εφαρμογής και τον προσδιορισμού του προϋπολογισμού του έργου. Αμέσως μετά θα συνταχθούν τα φύλλα δημοπράτησης και η δημοσίευση του διαγωνισμού για την ανακαίνιση του Κ.Υ. Φαρσάλων.
Επιπρόσθετα, όπως τονίζει μετά από έγκριση του Υπουργείου Υγείας, δημοσίευσε τρεις (3) φορές πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συνεργασία του Κ.Υ. Φαρσάλων με ιδιώτη ιατρό ειδικότητας ακτινοδιαγνωστικής, η οποία όμως κατέστη άγονη.
Τέλος, όσον αφορά τη λειτουργία του ακτινολογικού μηχανήματος η 5η Υγειονομική Περιφέρεια έχει υπογράψει σύμβαση αξίας 9.100€ για την επισκευή του η οποία θα πραγματοποιηθεί εντός της εβδομάδας. Ήδη από τον Δεκέμβριο του 2021 η 5η Υ.Πε. με δικούς της πόρους προμήθευσε βιοχημικό αναλυτή για τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass