Κλιμάκιο του ΚΚΕ στο ΚΨΥ

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2023 14:40

Kλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Θανάση Αθανασιάδη, επισκέφθηκε το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Λάρισας, για συζήτηση με τους εργαζόμενους και ανάλυση και διερεύνηση όλων των γνωστών και χρονιζόντων προβλημάτων του Κέντρου. Και όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «η υποστελέχωση και η αγωνιώδης προσπάθεια των εργαζομένων να ανταποκριθούν στις ολοένα διευρυνόμενες ανάγκες, χωρίς εκπτώσεις στην επιστημονική αρτιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, οδηγεί υποχρεωτικά σε καθυστερήσεις του προγραμματισμού των εκκρεμών επισκέψεων.

Από την άλλη πλευρά οι εκάστοτε κυβερνήσεις που με συνέπεια, συνέχεια και αγαστή «συνεργασία» διέλυσαν τις δημόσιες υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας, για να δώσουν χώρο στις διάφορες ΜΚΟ και την κερδοφορία του ιδιωτικού τομέα, παραπλανητικά και δόλια αξιολογούν τα πεπραγμένα του Κέντρου, ως και αν επρόκειτο για εξωτερικό ιατρείο διεκπεραίωσης επαναλαμβανόμενης συνταγογράφησης χρόνιων παθήσεων και όχι ως απαιτητική και χρονοβόρα ανά ασθενή περίπλοκη διαδικασία διερεύνησης, διάγνωσης, θεραπείας και επιτήρησης χρόνιων ψυχικών διαταραχών ενηλίκων και παίδων, προσεκτικής και επιτακτικής χρόνιας επιτήρησης ακόμη και ολόκληρων οικογενειών. Η συγκατάβαση και η σιωπηρή αποδοχή της βαρβαρότητας της εγκατάλειψης της δημόσιας Ψυχικής Υγείας με στόχο την ολοκλήρωση της εμπορευματοποίησής της δεν είναι επιλογή.
Η ρήξη και η διεκδίκηση αποκλειστικά δημόσιων υπηρεσιών πλήρως χρηματοδοτούμενων από το κράτος είναι το λαϊκό, προοδευτικό αίτημα. Το ΚΚΕ ως η μοναδική αγωνιστική λαϊκή αντιπολίτευση πρωτοστατεί στην πάλη για την κατάργηση της εμπορευματοποίησης του ψυχικού και σωματικού πόνου και καλεί σε συμπόρευση όλες τις λαϊκές δυνάμεις για να ικανοποιηθούν οι ανάγκες τους και στον τομέα της Ψυχικής Υγείας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass