Ετοιμάζεστε για διακοπές; Συγκεντρώσαμε για σας όλα τα απαραίτητα!

Δημοσίευση: 17 Ιουλ 2023 16:47 | Τελευταία ενημέρωση: 17 Ιουλ 2023 16:57

Καλοκαίρι, η αγαπημένη εποχή που περιμέναμε με ανυπομονησία έφτασε και οι διακοπές σίγουρα πλησιάζουν! Καθώς προετοιμαζόμαστε για αυτές τις μέρες που θα απολαύσουμε λίγο πιο χαλαρούς ρυθμούς, ακόμη κι αν μείνουμε στην πόλη, υπάρχουν ορισμένα απαραίτητα προϊόντα που πρέπει να έχουμε μαζί μας για να χαρούμε το καλοκαίρι, χωρίς άγχος.

  • Αντηλιακά: Είναι απαραίτητα για να προστατεύουμε το δέρμα μας από τις επιβλαβείς ακτίνες του ήλιου. Όλοι χρειαζόμαστε αντηλιακό, ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματός μας, όλο το χρόνο, αλλά ακόμη περισσότερο το καλοκαίρι που ο ήλιος καίει περισσότερο και είμαστε πιο πολλές ώρες εκτεθειμένοι. Επιλέγουμε ένα αντηλιακό με ευρύ φάσμα προστασίας και υψηλό δείκτη προστασίας SPF για να απολαύσουμε τον ήλιο με ασφάλεια. Μάλιστα, το δέρμα των παιδιών, καθώς είναι ακόμη πιο ευαίσθητο, απαιτεί επιπλέον προστασία με ελαφριά ρούχα και καπέλο, αλλά και περιορισμό της ώρας που κάθονται στον ήλιο.
  • Αντικουνουπικά: Τα κουνούπια και τα έντομα μπορούν να χαλάσουν την ανέμελη διάθεσή μας. Μπορούμε να απολαύσουμε τα καλοκαιρινά απογεύματα & βράδια με τη βοήθεια ενός αποτελεσματικού αντικουνουπικού. Δείτε εδώ γιατί τα κουνούπια προτιμούν κάποιους περισσότερο.
  • Συμπληρώματα διατροφής: Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, η μεγάλη ποικιλία φρούτων σίγουρα μπορεί να μας προσφέρει μια πληθώρα βιταμινών. Ωστόσο, πολύ συχνά, ειδικά κατά τη διάρκεια των διακοπών, τρώμε πρόχειρα γεύματα χωρίς να φροντίζουμε να λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Έτσι νιώθουμε κόπωση και εξάντληση. Αν λάβουμε υπόψη και τη ζέστη και την αφυδάτωση, ο καλός εφοδιασμός του οργανισμού μας με βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά κρίνεται κάτι παραπάνω από αναγκαίος .Συμβουλευόμαστε, λοιπόν, έναν ειδικό για να επιλέξουμε τα κατάλληλα συμπληρώματα που ταιριάζουν στις ανάγκες μας.
  • Προϊόντα ομορφιάς: Για να διατηρήσουμε μια λαμπερή εμφάνιση το καλοκαίρι, χρειαζόμαστε τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης. Προϊόντα ενυδάτωσης μετά την έκθεσή μας στον ήλιο, ελαφρύ υγρό foundation, αδιάβροχη μάσκαρα, ενυδατικό κραγιόν με υψηλή αντηλιακή προστασία είναι μερικά από τα απαραίτητα καλλυντικά που πρέπει να βρίσκονται στο νεσεσέρ μας. Μην ξεχνάμε όμως τα μαλλιά μας. Η έκθεση στον ήλιο και τη θάλασσα μπορεί να τα καταστρέψει, αφήνοντάς τα ξηρά και ταλαιπωρημένα. Γι' αυτό χρησιμοποιούμε προϊόντα προστασίας μαλλιών με SPF, ενυδατικές μάσκες και λάδια για να θρέψουμε και να αποκαταστήσουμε την λάμψη στα μαλλιά μας.
  • Αδυνατιστικά προϊόντα: Το καλοκαίρι είναι η εποχή που τυχόν ατέλειες στο σώμα μας είναι πιο εμφανείς και αρκετοί αναζητάμε γρήγορους τρόπους για να φτάσουμε το επιθυμητό μας αποτέλεσμα. Τα συμπληρώματα διατροφής αποτελούν ένα ιδανικό σύμμαχο για το αδυνάτισμα. Με συστατικά όπως το πράσινο τσάι, η καφεΐνη και το γκαρσίνια καμπότζια να βοηθούν στην επίτευξη των απώλειας βάρους στηρίζοντας τη φυσική διαδικασία του αδυνατίσματος. Επιπλέον, τα καλλυντικά προϊόντα έχουν αναπτύξει ειδικές φόρμουλες που στοχεύουν στη μείωση του λίπους και την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Με φυσικά εκχυλίσματα όπως η καφεΐνη, η λεκιθίνη και η άρνικα, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την ενοχλητική όψη φλοιού πορτοκαλιού

Όλα αυτά τα προϊόντα, και πολλά παραπάνω, μπορούμε να τα βρούμε στο heals.gr στο μεγάλο ηλεκτρονικό φαρμακείο της Θεσσαλονίκης! Στο heals.gr βρίσκουμε περισσότερα από 13.000 προϊόντα για κάθε ανάγκη, πάντα σε super τιμές! Και το καλύτερο; Με άμεση παραλαβή σε 1-3 εργάσιμες μέρες, δεν αγχωνόμαστε αν θα έχουμε όλα τα απαραίτητα πριν φύγουμε για διακοπές.

Ανακαλύψτε κι εσείς την εμπειρία του heals.gr και κάντε τις αγορές σας τη βδομάδα από Δευτέρα 17/7 έως και την Κυριακή 23/7 με ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά! Ισχύει ανεξαρτήτως του ύψους της παραγγελίας σας και μόνο για το νομό της Λάρισας! Απλά κάντε την παραγγελία σας και θα την παραλάβετε δωρεάν στην πόρτα του σπιτιού σας! Ή ακόμα παραλάβετε την όποτε θέλετε μέσα από την κοντινότερη σε εσάς θυρίδα Box Now.

Το heals.gr διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο και απόλυτα καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό. Ξεκίνησε το 1979 με το πρώτο φαρμακείο στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στα Λουλουδάδικα, με την επωνυμία "Φαρμακείο Καραπατάκη", όπου οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης το εμπιστεύτηκαν για χρόνια. Στη συνέχεια, η επιχείρηση άλλαξε επωνυμία σε "Φαρμακείο Αρσλάνογλου", με τα αδέρφια Αρσλάνογλου να αναλαμβάνουν την επιχείρηση από τους γονείς τους και να την εκσυγχρονίζουν. Το 2022, άνοιξε το δεύτερο φαρμακείο, στο Φάληρο, το οποίο είναι το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο κτίριο φαρμακείου, όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη, αλλά σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα!

Στόχος του heals.gr είναι να προσφέρει μια συνολική εμπειρία ηλεκτρονικού φαρμακείου που απλά θα αγαπήσετε!

https://www.facebook.com/healspharmacy

https://www.instagram.com/heals_online_pharmacy/

https://www.tiktok.com/@heals_pharmacy

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass