Ανοιγμα της Ιατρικής Σχολής στην κοινωνία

ΜΕ ΤΟ 2ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 7-9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 10 Νοε 2023 12:20

Το τριήμερο 7 έως 9 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το αναβληθέν, λόγω της κακοκαιρίας «Daniel», 2ο Ιπποκράτειο Ιατρικό Συνέδριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο αμφιθέατρο «Ιπποκράτης», στην έδρα της Ιατρικής Σχολής «Βιόπολις».

Το Συνέδριο είναι ελεύθερο στο κοινό και εστιάζει στο άνοιγμα του Τμήματος Ιατρικής στην κοινωνία της Θεσσαλίας και την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας. Στις θεματικές του ενότητες εντάσσονται συχνά, σοβαρά ιατρικά προβλήματα, με στόχευση στην πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση, αλλά και τις σύγχρονες θεραπευτικές στρατηγικές, καθώς και στην αντικειμενική ιατρική πληροφόρηση.
Στο Συνέδριο θα παρουσιάσουν τα θέματά τους, με απλό, αλλά αξιόπιστο τρόπο, κατανοητό από τον μέσο πολίτη, μέλη ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας από τις Κλινικές του Π.Γ.Ν. Λάρισας, καθώς και γιατροί όλων των ειδικοτήτων από το Εθνικό Σύστημα Υγείας.
Το Συνέδριο πραγματοποιείται σε συνέχεια τον εκδηλώσεων για την «Αέναη Επιστροφή του Ιπποκράτη στη Λάρισα», που συνδιοργανώνονται από τον Δήμο Λαρισαίων, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Σύλλογο «Ο Ιπποκράτης στη Λάρισα» και τον Ιατρικό Σύλλογο Λάρισας «Ο Ιπποκράτης». Παράλληλα, μέσω του Συνεδρίου, προωθείται η διαρκής συνεργασία με το Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα της Κω και το Παγκόσμιο Ιπποκράτειο Ινστιτούτο Ιατρών, με σκοπό να επιτευχθεί η διεθνοποίηση των Ιπποκρατικών ιδεών στον χώρο της Ιατρικής.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Συνέδριο γίνεται paperfree και plasticfree, που σημαίνει ότι θα αποφευχθεί η χρήση έντυπου και πλαστικού υλικού, ως ένδειξη της αφοσίωσης του Τμήματος Ιατρικής στην προστασία του περιβάλλοντος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass