«Πράσινο φως» για αξονικό εξομείωσης ακτινοθεραπείας

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΠΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Δημοσίευση: 10 Νοε 2023 12:10

Την έγκριση της προμήθειας ενός αξονικού τομογράφου εξομείωσης ακτινοθεραπείας, ενδεικτικού προϋπολογισμού 535.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ, για το Π.Γ.Ν. Λάρισας από το Δ.Σ. της ΕΚΑΠΥ (Εθνική Κεντρική Αρχή Προμηθειών Υγείας) ανακοίνωσε χθες η 5η ΥΠΕ.

Μετά την πρόταση του διοικητή του Π.Γ.Ν. Λάρισας, κ. Δ. Κατσικονούρη, και την εισήγηση του διοικητή της 5ης ΥΠΕ, κ. Φώτη Σερέτη, ο οποίος μετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΑΠΥ, το μηχάνημα αποτελεί επένδυση για το Π.Γ.Ν. Λάρισας, αλλά πάνω απ’ όλα για τον πολίτη που χρήζει των ανωτέρω υπηρεσιών.
«Πρέπει να τονιστεί ότι το συγκεκριμένο μηχάνημα, το οποίο εντάσσεται στα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και τελεί υπό τον καθηγητή - διευθυντή Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας του Π.Γ.Ν. Λάρισας, κ. Γ. Κύργια, επικεντρώνεται στο σημείο που πρέπει να γίνει η θεραπεία για την εξειδικευμένη αντιμετώπιση του καρκίνου» τονίζει στην ανακοίνωσή της η 5η ΥΠΕ και καταλήγει σημειώνοντας τα εξής: «Θα θέλαμε, επίσης, να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την πρόεδρο Καρκινοπαθών Λάρισας, κ. Ιωάννα Καραβάνα, για τη σημαντική συμβολή της στην ολοκλήρωση των διαδικασιών για την προμήθεια του Αξονικού Εξομοιωτή».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass