Η ιδιωτική ασφάλιση συμβάλλει στην κοινωνική σταθερότητα

ΤΟΝΙΖΕΙ ΣΕ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 11 Νοε 2023 13:40

Με αφορμή την ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 11 Νοεμβρίου, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Ασφαλιστών νομού Λάρισας, απευθύνει το εξής μήνυμα: «Ας αναγνωρίσουμε πόσο σημαντική είναι η Ασφάλιση για προστασία σε όλα τα στάδια της ζωής του σύγχρονου ανθρώπου.

Ο κλάδος μας προσφέρει ουσιαστική υποστήριξη στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, παρέχει προστασία σε άτομα, κατοικίες, επενδύσεις, επιχειρήσεις και οργανισμούς και συμβάλλει καταλυτικά στην επιχειρηματικότητα, την οικονομική ανάπτυξη και την κοινωνική σταθερότητα.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα πρόσφατα καταστροφικά γεγονότα (δασικές πυρκαγιές Ιουλίου - Αυγούστου 2023 & κακοκαιρίες «Daniel» και «Elias»), για τα οποία η εκτίμηση των αποζημιώσεων ανέρχεται συνολικά σε πάνω από €420 εκατ.
Η ιδιωτική ασφάλιση όμως σε όλο τον κόσμο, στηρίζεται στη Διαμεσολάβηση.
Ο Επαγγελματίας Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής θεωρείται ο φυσικός υποστηρικτής και σύμβουλος του ασφαλισμένου και προσθέτει αξία στο προϊόν και τις υπηρεσίες.
Οι ελληνικές ασφαλιστικές εταιρείες διαθέτουν σχεδόν διπλάσια κεφάλαια από τα απαιτούμενα από τη νομοθεσία η και εποπτεύονται από την Τράπεζα της Ελλάδος, με βάση τους αυστηρούς ευρωπαϊκούς κανόνες του Solvency II.
Η ελληνική ασφαλιστική αγορά διαθέτει φερεγγυότητα και υψηλή αξιοπιστία. Σήμερα γιορτάζουμε όλοι όσοι εμπλεκόμαστε στον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης.
Ας αναδείξουμε λοιπόν τη σημασία του θεσμού της ασφάλισης και τα οφέλη της στο κοινωνικό σύνολο, ώστε να ανυψωθεί και η ασφαλιστική συνείδηση των πολιτών της χώρας μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass