Ιατρική εκδήλωση για την υγεία και ευημερία

*Την Τρίτη 21 Νοεμβρίου, στον «Μύλο του Παππά» *Για το μικροβίωμα του εντέρου

Δημοσίευση: 12 Νοε 2023 15:29

Ένα σημαντικό γεγονός στον τομέα της υγείας έρχεται στο προσκήνιο, καθώς η διακεκριμένη γαστρεντερολόγος, κ. Ροξάνα Αγκαρίτσι, από τη Λάρισα, σε συνεργασία με τον βραβευμένο ερευνητή, Δρ. Manuelle Biazzo, από το The BioArte Μάλτα, παρουσιάζουν την εκδήλωση με τίτλο «Το μικροβίωμα του εντέρου, ως νέος ρυθμιστής του ανοσοποιητικού».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Νοεμβρίου στις 17:30 στον Μύλο του Παππά (αμφιθέατρο, κεντρικό κτήριο, 2ος όροφος), με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών Δ. Λαρισαίων και την KML MediGroup.
Όπως σημειώνουν οι οργανωτές: «Το μικροβιωματικό προφίλ ενός ατόμου, επηρεάζει τη σωματική υγεία, την ψυχική κατάσταση και ακόμη και τη νευρολογική ανάπτυξη των παιδιών, καθώς και την ανταπόκριση σε φαρμακευτικές αγωγές. Στην εκδήλωση αυτή, οι δύο ειδικοί θα αναλύσουν τα πρόσφατα ερευνητικά επιτεύγματα στον τομέα του μικροβιώματος του εντέρου, αποκαλύπτοντας τη σημασία του στην υγεία μας. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να ενημερωθείτε για τα τελευταία επιστημονικά ευρήματα σε αυτόν τον σημαντικό τομέα της ιατρικής. Η εκδήλωση υπόσχεται να προσφέρει σημαντική γνώση για την υγεία και την ευημερία». Για περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το 6936-502.336.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass