Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΥ Π.Γ.Ν.Λ.

Καρδιολογική online

Δημοσίευση: 20 Ιουλ 2013 1:27 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:41

Άμεση επικοινωνία με τους ασθενείς, ενημέρωση για βασικά ιατρικά ζητήματα, αλλά και πληροφορίες για τους γιατρούς της κλινικής και του κλάδου γενικότερα προσφέρει η νέα σελίδα της Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής Θεσσαλίας.

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση cardio.med.uth.gr λειτουργεί η ενημερωτική σελίδα της Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, υπό τη διεύθυνση του καθηγητή Καρδιολογίας κ. Φίλιππου Τρυποσκιάδη, την οποία επιμελείται ο καρδιολόγος κ. Νικόλαος Ζαβός. Μέσω της ιστοσελίδας, που λειτουργεί εδώ και δύο περίπου χρόνια, παρέχονται χρήσιμες πληροφορίες στο κοινό για τις επεμβάσεις που διενεργούνται, όπως στεφανιογραφία, αγγειοπλαστική, εμφύτευση βηματοδοτών, κ.ά., όπως επίσης και συμβουλές που αφορούν στη διατροφή των ατόμων που πάσχουν από καρδιακά νοσήματα. Όπως επισημαίνει ο κ. Ζαβός, το πιο σημαντικό στοιχείο που προσφέρει η ιστοσελίδα είναι η άμεση επικοινωνία με τους ασθενείς.

Όποιος το επιθυμεί μπορεί να μπει στη διεύθυνση της Καρδιολογικής Κλινικής και να συμπληρώσει τη σχετική φόρμα επικοινωνίας, υποβάλλοντας το ερώτημα που επιθυμεί, χωρίς περιορισμό. «Οι περισσότερες πληροφορίες που αναζητά το κοινό έχουν να κάνουν με διαδικαστικά ζητήματα γύρω από επεμβατικές διαδικασίες. Όμως μπορούμε να απαντήσουμε σε οποιοδήποτε ερώτημα. Το ίδιον της ιστοσελίδας μας, είναι ότι το κάθε αίτημα εξετάζεται άμεσα και απαντιέται μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, ανάλογα και με το είδος του». Στόχος, σύμφωνα με τον διαχειριστή της σελίδας, είναι οι ενδιαφερόμενοι που έχουν εξοικείωση με την τεχνολογία, να ανατρέχουν στο cardio.med.uth.gr για τα ζητήματα που τους απασχολούν, ακόμη και για την επικοινωνία με κάποιο γιατρό, αποσυμφορώντας έτσι και το τηλεφωνικό κέντρο της Κλινικής.

e-νημέρωση και για γιατρούς

Πέρα από το κοινό, ο ιστότοπος παρουσιάζει ενδιαφέρον και για το ιατρικό προσωπικό. Στις σελίδες του είναι αναρτημένο το πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα, πληροφορίες για το προσωπικό, αλλά και στατιστικά στοιχεία που αφορούν στη λειτουργία της Κλινικής. Βέβαια, μέσω του site μπορούν να ενημερωθούν και εκπρόσωποι της ευρύτερης ιατρικής καρδιολογικής κοινότητας μιας και προσφέρεται συνεχής ενημέρωση, όπως ανακοινώσεις για συνέδρια και ιατρικές εκδηλώσεις, ενώ είναι δυνατή και η πρόσβαση σε ιατρικά επιστημονικά περιοδικά και μεμονωμένα άρθρα.

 

Παναγιώτα Φούντα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass