Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ

Δημοσίευση: 01 Δεκ 2015 13:11

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ, μετά την πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Π.Ο.Π. ΕΚΑΒ όπου αποφασίστηκε ομόφωνα η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, «με αποχή από δευτερογενείς μεταφορές (επανεξετάσεις, εξιτήρια) στις 2, 3, 4 Δεκεμβρίου και από 7 Δεκεμβρίου «με επιπλέον δέσμευση, για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων εάν δεν υπάρξει λύση στα θέματα του διεκδικητικού πλαισίου» όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

Αύριο Πέμπτη όλα τα σωματεία συμμετέχουν στην κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ και καλούνται να κατεβάσουν όλα τα ασθενοφόρα σε κεντρικά σημεία των πόλεων. Τα θέματα του διεκδικητικού πλαισίου είναι τα παρακάτω: Προσλήψεις προσωπικού, άμεση ενίσχυση με διασώστες (Επικουρικό Προσωπικό) στις περιοχές που κατακλύζονται από πρόσφυγες, νέος Οργανισμός του ΕΚΑΒ, αξιολόγηση προσωπικού όπως προβλέπετε και για τις υπόλοιπες υπηρεσίες εκτάκτου ανάγκης, προμήθεια – αγορά ασθενοφόρων, μισθολόγιο – ασφαλιστικό, πληρωμή εκτός έδρας μετακινήσεων 2014 – 2015, υπερωρίες Δεκεμβρίου 2014, ασφάλεια και υγιεινή.

Την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου το διοικητικό συμβούλιο θα επανεξετάσει τα αποτελέσματα των κινητοποιήσεων και θα αποφασίσει την περαιτέρω στάση του όπως συμφωνήθηκε με όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία του ΕΚΑΒ στην συνδιάσκεψη των Αθηνών. Όλα τα ασθενοφόρα θα εκτελούν μόνο επείγοντα περιστατικά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass