ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Περισσεύει η βρομιά και πάλι στο ΠΕΔΥ Λάρισας!

Δημοσίευση: 13 Ιαν 2016 0:14

 

Πολύ άσχημη εντύπωση προκαλεί για μία ακόμα φορά στους εκατοντάδες ασφαλισμένους που το επισκέπτονται καθημερινά, η εικόνα στο… πολύπαθο ΠΕΔΥ Λάρισας, αφού από την 1η Ιανουαρίου δεν υπάρχει συνεργείο καθαριότητας, με αποτέλεσμα τα σκουπίδια να σχηματίζουν μικρά βουνά και οι τουαλέτες να ζέχνουν…

Αιτία αυτής της κατάστασης, που πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργείται, η λήξη της σύμβασης με την εταιρία που είχε αναλάβει την καθαριότητα του κτιρίου και η μη ανανέωσή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κενό που παρουσιάζεται εδώ και λίγες μέρες οφείλεται στο γεγονός ότι την καθαριότητα πρόκειται να αναλάβει νέα εταιρία, με τη σχετική σύμβαση να υπογράφεται εντός των ημερών.

Το θέμα είναι ότι για μία ακόμα φορά προκλήθηκε αναστάτωση, τόσο στους ασφαλισμένους όσο και στους εργαζόμενους, οι οποίοι αναγκάζονται να αναλάβουν και χρέη καθαρίστριας, τόσο για να μην είναι αποτρεπτικό για τους επισκέπτες να μένουν στον χώρο όσο και για να μπορούν και οι ίδιοι να κάνουν στοιχειωδώς τη δουλειά τους!

Το… θετικό στη συγκεκριμένη συγκυρία είναι τις δύο προηγούμενες μέρες, λόγω απογραφής, ήταν κλειστό το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ που φιλοξενείται στο κτίριο του ΠΕΔΥ, με αποτέλεσμα η επισκεψιμότητα να είναι μειωμένη.

Θυμίζουμε ότι αντίστοιχη κατάσταση είχε δημιουργηθεί στο ΠΕΔΥ Λάρισας μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο, λόγω της καθυστέρησης ανανέωσης της σύμβασης μεταξύ της εταιρίας καθαριότητας και της 5ης ΥΠΕ.

Μ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass