«Αντεξαν»… στον καύσωνα Π.Ο.Ε. και Ατρόμητος Παλαμά

«Ασφαιρο» φιλικό στην Ελασόνα

Δημοσίευση: 12 Αυγ 2019 22:04

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη ΜουκίδηΜπορεί στην Ελασσόνα οι θερμοκρασίες να «έπαιζαν» μεταξύ 37 και 38 βαθμών Κελσίου, αλλά οι ποδοσφαιριστές του ΠΟΕ και του Ατρόμητου Παλαμά τελικά «άντεξαν»(…ο διαιτητής του αγώνα υποχρεώθηκε να διακόψει δύο φορές τον

αγώνα για να δροσιστούν οι παίκτες).
Ένα «άγονο» φιλικό παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αρκετοί φίλαθλοι στο υπό ανακαίνιση γήπεδο της Ελασσόνας, όπου ο τοπικός Π.Ο.Ε. αναμετρήθηκε με τον νεοφώτιστο στη Γ’ Εθνική Ατρόμητο Παλαμά. Τελικό αποτέλεσμα το 0-0.
Ο αγώνας δεν είχε πολλές φάσεις και στις δύο εστίες, αλλά οι δύο «μονομάχοι» αγωνίστηκαν ορεξάτοι και δυνατά και έτρεξαν αρκετά παρά τον καύσωνα του Σαββάτου. Ίσως αξιοσημείωτη ευκαιρία για τον ΠΟΕ ήταν το επικίνδυνο σουτ του αρχηγού του Ματούλα, στο 44’ που έφυγε μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι του Πατσιαλή. Πάντως, στο β’ ημίχρονο ο αγώνας «ζωήρεψε» και οι αγωνιστικοί ρυθμοί ανέβηκαν.
Οι δύο προπονητές Ζιάγκας Ζήσης (ΠΟΕ) και Παραφέστας Τάκης (Ατρόμητος Παλαμά) είχαν μια πρώτη ευκαιρία να δουν το αγωνιστικό «πρόσωπο» των ποδοσφαιριστών που χρησιμοποίησαν, κάνοντας χρήσιμες για τη συνέχεια επισημάνσεις, δίνοντας οδηγίες και διορθώνοντας λάθη αλλά και δοκιμάζοντας τακτικές.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ. Κουκούλης, Πάτσης, Δριστέλλας.
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ζιάγκας Ζήσης): Γούπος, Αθανασούλης, Γκαντούνας, Σουγλής, Μπούσιας, Μουστάκας, Χατζηβασίλης, Χάμος, Μπαρλαγιάννης Νίκος, Ματούλας, Καραγκούνης.
Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Παπαϊωάννου, Καραγκιόζης, Νταμπώσης, Πεπκολάι, Λαγός, Μπαρλαγιάννης Ι., Κόμης, Γεωργούλας, Παναγιώτου Αντ., Παναγιώτου Π.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ (Παραφέστας Τάκης): Πατσιαλής, Ζάρρας, Εκίζογλου, Οικονόμου, Λιάπης, Βαγγελάκος, Μπασιάκας, Μίχος, Κατσιγιάννης, Κόκκινος, Γόρδιος.
Στο β’ ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι: Κούτσικος, Μπαντής, Ζητούνης, Τλούπας, Οικονόμου, Αντωνίου, Διδάγγελος, Ζάγκος, Πάτρας, Θεοχάρης, Σακελλαρίου, Αρχοντούλης.
*Αύριο, Τρίτη 13 Αυγούστου, στις 6.30 το απόγευμα, στο γήπεδο της Ελασσόνας, είναι το επόμενο φιλικό του ΠΟΕ με την ομάδα Κ17 της ΑΕΛ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass