Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ» ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣΛ

Δάφνη Γλαύκης: Με οδηγό την περσινή χρονιά

*Φ. Γκουζιώτης: «Η ιστορία της ομάδας είναι μεγάλη και όλοι μας θέλουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω για να παραμείνουμε στην κατηγορία» *Φ. Πλίτσης: «Γίνεται μια καινούργια προσπάθεια με πολλά νέα παιδιά και οι δυσκολίες είναι μεγάλες»

Δημοσίευση: 28 Αυγ 2015 8:03

 

 

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Με πολλές αλλαγές σε όλα σχεδόν τα επίπεδα, διοίκηση, τεχνική ηγεσία, έμψυχο δυναμικό η Δάφνη Γλαύκης θα προσπαθήσει φέτος να πραγματοποιήσει ένα νέο ξεκίνημα με στόχο η ομάδα να διατηρηθεί στη μεγάλη τοπική κατηγορία, μέσα από μία αξιοπρεπή πορεία. Οι δυσκολίες για τους «πράσινους» είναι πολλές, αφού αφενός καλούνται να καλύψουν τα κενά που δημιουργήθηκαν από την αποχώρηση αρκετών βασικών παικτών και αφετέρου να δώσουν στην ομάδα την απαιτούμενη αγωνιστική ομοιογένεια προκειμένου να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Στο προεδρικό θώκο του συλλόγου θα βρίσκεται φέτος ο Φώτης Γκουζιώτης, το όνομα του οποίου είναι άρρηκτα δεμένο με την ομάδα της Δάφνης αφού από εκεί ξεκίνησε την καριέρα του σαν ποδοσφαιριστής στα γήπεδα της Ελλάδας.

«Η φιλοσοφία παραμένει η ίδια για τον σύλλογο. Θα πορευτούμε με οδηγό την περσινή χρονιά, στηριζόμενοι στα δικά μας παιδιά, σε νέους παίκτες και όπως ήταν επιτυχημένη η περσινή χρονιά το ίδιο να συμβεί και φέτος αν και τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα καθώς υποβιβάζονται περισσότερες ομάδες. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό» είπε χαρακτηριστικά ο Φώτης Γκουζιώτης αναφερόμενος στη νέα χρονιά και πρόσθεσε:

«Είμαστε από τα μικρότερα χωριά στην Α’ κατηγορία - δεν ξέρω αν είμαστε το μικρότερο -  αλλά η ιστορία της ομάδας είναι μεγάλη και όλοι προσπαθούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω για να βρίσκεται η ομάδα εδώ που βρίσκεται. Σίγουρα είναι δύσκολες οι εποχές και το να συντηρήσεις μία ομάδα είναι πάρα πολύ δύσκολο αλλά προσπαθούμε να φέρουμε κοντά μας τους φιλάθλους αλλά και κάποιους ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν. Όλο το χωριό αγαπάει την ομάδα και είμαστε μία οικογένεια».

ΜΕ Φ. ΠΛΙΤΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ

Το δύσκολο έργο της υλοποίησης των στόχων της ομάδας ανέλαβε φέτος ο Φώτης Πλίτσης. Ο Λαρισαίος τεχνικός προσπαθεί μέσα από τη σκληρή δουλειά να εμφυσήσει στους νέους κυρίως ποδοσφαιριστές όλα εκείνα τα στοιχεία που πρέπει να έχουν για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής.

«Γίνεται μια καινούργια προσπάθεια. Έφυγε σχεδόν η μισή ομάδα, επτά ποδοσφαιριστές από τον περσινό βασικό κορμό. Έχουμε νέα παιδιά, θα το παλέψουμε, απαιτείται σκληρή δουλειά και πιστεύω να ανταμειφθούν οι κόποι μας» σχολίασε ο νέος τεχνικός των «πρασίνων» και συνέχισε:

«Είμαστε αισιόδοξοι, η Δάφνη είναι μία πολύ καλή ομάδα, έμειναν ορισμένοι έμπειροι παίκτες από την περσινή σεζόν και με τους μικρότερους σε ηλικία παίκτες θα προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε την ομοιογένεια που χρειάζεται σαν ομάδα με στόχο να παρουσιάσουμε ένα αξιοπρεπές σύνολο.

Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι θα υπάρχουν 2-3 ομάδες που θα είναι μία ταχύτητα παραπάνω από τις άλλες και οι υπόλοιπες θα παλέψουν -επειδή φέτος υποβιβάζονται περισσότερες ομάδες- για τη σωτηρία.

Η αύξηση του αριθμού των υποβιβαζόμενων ομάδων από τη μία πλευρά είναι θετικό γιατί θα υπάρχει διάρκεια και προσπάθεια μέχρι τέλους, όχι όπως έγινε πέρσι που όσες ομάδες εξασφάλισαν πολύ νωρίς την παραμονή σταμάτησαν να έχουν ενδιαφέρον και συνέχισαν να παλεύουν μόνο εκείνες οι λίγες που εμπλέκονταν στην μάχη της σωτηρίας» κατέληξε ο Φώτης Πλίτσης.

Τι είπαν οι ποδοσφαιριστές

Χρήστος Βράκας: «Οι στόχοι μας είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στην κατηγορία, σ’ ένα πρωτάθλημα που θα είναι δύσκολο. Εύχομαι να μην έχουμε τραυματισμούς για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας και να έχουμε μία καλή χρονιά».

Ραφαήλ Μητροδήμος: «Είναι δύσκολα τα πράγματα φέτος αλλά πιστεύω ότι θα πετύχουμε το στόχο της παραμονής χωρίς να μπούμε σε περιπέτειες. Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο υψηλότερα μπορούμε. Το κλίμα είναι πολύ καλό και όλοι μαζί είμαστε σαν μία οικογένεια».

Θωμάς Ντουρουντάκης: «Μας περιμένει ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα γιατί όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί με αξιόλογους παίκτες. Εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε κάτι ανάλογο με την περσινή χρονιά και να έχουμε μία άνετη παραμονή. Δύσκολος στόχος αλλά πιστεύω ότι με τη σκληρή δουλειά θα καταφέρουμε να αντεπεξέλθουμε».

Κώστας Αλεξανδρής: «Φέτος η χρονιά πιστεύω θα είναι πολύ δύσκολη. Μας έφυγαν κάποιοι βασικοί παίκτες, τα καινούργια παιδιά που ήρθαν δεν είναι τόσο έμπειρα αλλά εμείς σαν μεγαλύτεροι θα προσπαθήσουμε να τους βοηθήσουμε για να μπορέσουν να μπουν στο κλίμα της ομάδας αλλά και του πρωταθλήματος. Προέρχονταν από ομάδες μικρότερων κατηγοριών και γι΄ αυτούς θα είναι πολύ δύσκολα όπως και για μας επίσης. Ελπίζω στο τέλος να τα καταφέρουμε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass