Πιο καλή η... μοναξιά για τον Δωτιέα

*Βρέθηκε στην κορυφή της «DE-TOX» Α’ ΕΠΣΛ μετά την ισοπαλία στο Φαλανιακός -Δαμασιακός (1-1) *Το σκορ της ημέρας στο ματς Αργυροπούλι-Γόννοι 7-1!

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2020 21:20

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει από χθες το απόγευμα ο Δωτιέας Αγιάς στην «DE-TOX» Α’ ΕΠΣΛ, καθώς κέρδισε χωρίς να ...ιδρώσει τον Τύρναβο 2005, με σκορ 3-0, εκμεταλλευόμενος την ισοπαλία που έφεραν Φαλανιακός και Δαμασιακός (1-1).


Από κει και πέρα, στα παιχνίδια που διεξήχθησαν στο πλαίσιο της 3η αγωνιστικής, ο Αχιλλέας στο Ναρθάκι επικράτησε του Σμόλικα 2-0, η Δόξα Αργυροπουλίου κέρδισε τον Όλυμπο Γόννων με το ευρύ 7-1, η Δήμητρα Γιάννουλης νίκησε την Α.Ε. Κιλελέρ 1-0 και ο Παναγροτικός κέρδισε τον Ολυμπιακό Αμπελιάς 2-1.
Σπουδαία διπλά και για τη Δόξα Βλαχογιανίου η οποία κέρδισε στο Αβέρωφ 2-1, όπως επίσης και για τον Αμπελωνιακό ο οποίος κέρδισε εκτός έδρας τον Πύρρο με 2-0.
Τέλος ισόπαλα ολοκληρώθηκαν τα ματς Νέα Πολιτεία-Μαυροβούνι 1-1 και Φαλανιακός-Δαμασιακός 1-1 (έχασε πέναλτι ο Τσιάκος του Φαλανιακού).
*Τη νίκη η ομάδα του Αμπελωνιακού την αφιερώνει στη μνήμη του Στέλιου Κοψαχείλη που έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της ομάδας, πριν μερικά χρόνια, ενώ αγωνίστηκε και στον Ηρακλή Λάρισας.

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(3η αγωνιστική)
*Αχιλλέας Φ.-Σμόλικας    2-0
(Παπακωνσταντίνου-21’, 26’)
*Νέα Πολιτεία-Μαυροβούνι    1-1
(42’- Ταρταμπούκας/ 96’- Χατζηλιάδης π.)
*Δήμητρα Γιάνν.-Κιλελέρ    1-0
(50’- Σπανός)
*Αβέρωφ-Βλαχογιάννι    1-2
(35’- Αλατάς/5’Γελαλής, 69’Φράντζας)
*Αργυροπούλι-Γόννοι    7-1
(4’- Καραγιάννης, 42’, 48’, 71’, 74’- Τζατζάκης, 76’- Μπαχτσιβάνος, 87’- Πέρκας/83’- Φραχόλι π.)
*Πύρρος-Αμπελωνιακός    0-2
(2’- Βούκιας, 85’ –Μπαρούτας)
*Φαλανιακός-Δαμασιακός    1-1
(80’-Λόλας/ 9’- Μουσιάρης)
*Παναγροτικός-Αμπελιά    2-1
(57’- Βλαχάκης, 93’- Χριστοδούλου π./ 19’- Τσανάς)
*Τύρναβος-Δωτιέας α.α.    0-3

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 3 αγώνες)
1. Δωτιέας    8-0    9
2. Φαλανιακός    13-5    7
3. Δαμασιακός    5-3    7
4. Παναγροτικός    8-8    6
5. Δήμητρα Γιάννουλης    4-3    6
6. Αμπελωνιακός    4-2    6
7. Νέα Πολιτεία    5-4    5
8. Κιλελέρ    3-2    4
9. Μαυροβούνι    4-4    4
10. Βλαχογιάννι    4-5    4
11. Αχιλλέας Φ.     3-1    4
12. Αργυροπούλι    9-6    3
13. Πύρρος    3-9    3
14. Σμόλικας    3-4    3
15. Αβέρωφ    2-4    1
16. Αμπελιά    3-5    1
17. Γόννοι    2-10    0
18. Τύρναβος    0-0    0
*Αχιλλέας Φαρσάλων και Γόννοι έχουν ένα ματς λιγότερο.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(Σάββατο 17/10, 16:00)
Δωτιέας Αγιάς-Νέα Πολιτεία
Σμόλικας-Δήμητρα Γιάνν.
Μαυροβούνι-Αβέρωφ
Κιλελέρ-Αργυροπούλι
Βλαχογιάννι-Πύρρος
Γόννοι-Φαλανιακός
Αμπελωνιακός-Παναγροτικός
Δαμασιακός-Αμπελιά
Αχιλλέας Φ.-Τύρναβος α.α. 3-0

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Φ. - ΣΜΟΛΙΚΑΣ 2-0
Ο Αχιλλέας Φαρσάλων πήρε τη νίκη με 2-0 στο Ναρθάκι με πρωταγωνιστή τον Σωτήρη Παπακωνσταντίνου, απέναντι στον Σμόλικα Φαλάνης, με δύο γρήγορα γκολ που πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο για το πρωτάθλημα «DE-TOX» Α’ ΕΠΣΛ.
Συγκεκριμένα, η ομάδα του Σμόλικα φάνηκε να πατάει καλύτερα στα πρώτα δέκα λεπτά, με τον Αχιλλέα όμως να πετυχαίνει το πρώτο τέρμα στην πρώτη καλή φάση στο 21’ φεύγοντας κόντρα στην αντεπίθεση με τον Σωτήρη Παπακωνσταντίνου και να διπλασιάζει τα τέρματα σε φάση καρμπόν στο 26’ του πρώτου μέρους με τον ίδιο παίκτη.
Στο 30’  οι Τζέκα και Παπακωνσταντίνου βρέθηκαν απέναντι από τον Γραβάνη, με τον πρώτο να “σπάει” στον δεύτερο, ο Παπακωνσταντίνου σκόραρε όμως υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.
Στο δεύτερο μέρος ο Σμόλικας πίεσε και προσπάθησε να φτάσει στο γκολ, με την πρώτη καλή στιγμή να ανήκει όμως στον Αχιλλέα όταν στο 57’ έκλεψε ο Θανάσης Τσούλης, από κόντρα η μπάλα πήγε στον Τζέκα με αυτόν να σουτάρει άουτ. Ο Σμόλικας απάντησε στο 62’  με το σουτ του Ζάχου να διώχνει εντυπωσιακά ο Κουσιάς, ενώ ο Κουσιάς είχε απάντηση και στο δυνατό σουτ του Χατζηλιόντα στο 82’  στην τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης.
Διαιτησία: Ντελέζος, Μπουρονίκος, Κοτούμπας
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Χρήστος Καπελιάνης): Κουσιάς, Πατσιούρας (62’ Κατσανάκης), Τσούλης Θ., Μπερσιάνης (77’ Τσούλης Δ.), Καρέντζος, Κορδαλής, Γανός, Πλιάγκας (68’ Τλούπασ), Παπακωνσταντίνου (77’ Μπαϊράμι), Τζέκα (68’ Καναβός), Αναγνώστης.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ (Γ. Μάτος): Γραβάνης, Λιάκος (75’  Χασιώτης), Κολοβός, Περδίκης, Κατσαρός (60’  Σκούπρας), Λάλλος (60’  Πράπας Δ.), Πετάνι (46’  Παπαγεωργίου), Χατζηλιόντας, Πράπας Κ., Ζάχος, Πετράκης.
Γ. ΓΚΑΝΤΕΛΟΣ

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ – ΓΟΝΝΟΙ 7-1
Η Δόξα Αργυροπουλίου συνέτριψε τον Όλυμπο Γόννων με το εντυπωσιακό 7-1 και πανηγύρισε έτσι το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα. Ο Αλέξης Τζατζάκης σημείωσε καρέ τερμάτων (42’, 48’, 71’, 74’).
Για τους νικητές σκόραραν και οι Καραγιάννης (4’), Μπαχτσιβάνος (76’) και Πέρκας (87’), ενώ για τους Γόννους είχε μειώσει ο Φραχόλι στο 83’με πέναλτι.
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ (Γ. Τζαφέρης): Μπαχτσιβάνος Αστ., Καραγιάννης, Χατζής (70’  Κόκορας), Σακοράφας Βαλ., Καραλής (70’  Μρούκου), Σακοράφας Β., Φουρτούνας, Τσένα (50’  Παραφέστας), Καλόγηρος (70’  Πέρκας), Μπαχτσιβάνος Αστ., Τζατζάκης (70’  Λεσάι).
ΓΟΝΝΟΙ (Δ. Κωστής): Παπαζήσης, Ζαϊρές, Τζήκας Δ., Μπούμπουλης Αθ., Γκουγκουλιάς, Σερίφης, Κανταρίνος, Κολτσίδας (46’  Μπάνος), Μπούμπουλης Ευάγγ., Κόκρας (20’  Λιόγκας), Παρασκευούδης (60’  Φραχόλι).

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ-ΚΙΛΕΛΕΡ 1-0
Η Δήμητρα Γιάννουλης κέρδισε την Α.Ε. Κιλελέρ και ανέβηκε στη βαθμολογία.
Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ με το ξεκίνημα της επανάληψης με τον Βασίλη Σπανό και κράτησαν το πολύτιμο αυτό 1-0 μέχρι το τέλος παρά την πίεση των «κιτρινόμαυρων».
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Ν. Χρόνης-Θ. Δουζένης): Παπαγούλας, Καρέλας, Σαπάκος, Ντόκος, Αυλογιάρης, Παπακωνσταντίνου, Μπάμπαλης, Μπόντε Ντ. (75’  Μπουκουβάλας), Μπόντε Π., Σπανός (70’  Γουλούλης), Ραμάι (83’  Μπάμπαλης Ν.).
ΚΙΛΕΛΕΡ (Α. Τσιβόπουλος): Μαγαζιώτης, Γαρουφαλιάς, Κίτσιος Π., Παλάσκας (65’  Φορτομάρης), Μαντζαφούλης, Καρακάνος (65’  Κίτσιος Δ.), Αργύρης, Χατζής Γ., Γκαραλιάκος (80’  Ντονούδης), Μαλάκος, Παπαχρήστος.

NEA ΠΟΛΙΤΕΙΑ – ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ 1-1
Χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σάββα Χατζηλιάδη στις καθυστερήσεις του αγώνα το οποίο και αμφισβήτησαν οι γηπεδούχοι, το Μαυροβούνι στάθηκε όρθιο στη Νέα Πολιτεία κατακτώντας τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).
Αναμέτρηση η οποία ξεκίνησε ιδανικά για τους «πορτοκαλί» με τον Αποστόλη Ταρταμπούκα να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του στο 42’κάνοντας το 1-0.
ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (Γ. Καφφές): Μπρέλλας, Μπόνιας, Κακαζούκης (90’  Χλωρός), Κατσιανός, Ζήσης, Καφφές, Καλτσάς (60’  Μανώλης), Μπομπότης (90’  Σούρλας), Κολλάτος, Ταρταμπούκας (75’  Φούντας), Τσινούδης (60’  Ιωαννίδης).
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ (Β. Μπακογιάννης): Κουκούτσης, Νασιάκος, Βαλώζος (70’  Ακριβόπουλος), Μπατζέλας Β., Μπάγκας Κ. (70’  Μπάγκας Δ.), Γκατζούλης, Ράχης, Μπαντζέλας Ν., Μπάγκας Α. (46’  Μπέτσης), Χατζηλιάδης, Σπανός.

ΑΒΕΡΩΦ – ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ 1-2
Η Δόξα Βλαχογιαννίου έφυγε με τους βαθμούς της νίκης στις αποσκευές της επικρατώντας με 1-2 εκτός έδρας του Αβέρωφ. Ο Νίκος Γελαλής βρήκε δίχτυα μόλις στο 5’κάνοντας το 0-1. Στο 35’ο Αλατάς ήταν αυτός που έφερε το ματς στα ίσια και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι σκόραραν ξανά αυτή τη φορά με τον Φράντζα στο 69’ για το τελικό 1-2.
ΑΒΕΡΩΦ (Δ. Κουκουλιάφκας): Παπαδημητρίου, Χαρέλας (55’  Κυρίτσης), Μήτσιος (73’  Μανώλης), Κουσιάς (73’  Νταμπαλέτσιος), Αλατάς, Λιλολάρι, Παρλάντζας, Ταστεμερίδης, Γραμμένος, Παπαναστασούλης (67’  Ζήκος), Μίλλερ (67’  Στάμου).
ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ (Ν. Φακίτσας): Βλιώρας (55’  Λαζαρίδης), Παληγιάννης, Πατσής, Φράντζας, Τσιάρας, Θάνος (46’  Γκουρομπίνος Δ.), Αλεξίου, Κοντοθανάσης Βρ., Φακίτσας Σ. (87’  Κιόρι), Γελαλής, Ιγγλέζος.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ-ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ 1-1
Μετά από μια δυνατή και αμφίρροπη αναμέτρηση, Φαλανιακός και Δαμασιακός αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Στο 10’ ο Δημήτρης Μουσιάρης ήταν αυτός που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0–1, με απευθείας εκτέλεση φάουλ στην απέναντι γωνία του γκολκίπερ Ντιντή. Στο 62’ , ο Οικονόμου για τον Δαμασιακό αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα του διαιτητή Μπουρουζίκα, αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Ωστόσο, λίγο αργότερα οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν, διότι στο 65’  ο Γιώργος Πανταζής αποβλήθηκε και αυτός για τον Φαλανιακό για μαρκάρισμα σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή. Στο 80’ , ο Βασίλης Λόλας σκόραρε με κεφαλιά από σέντρα του Ηλία Πανταζή και έτσι οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1–1. Σημειώνεται πως ο Φαλανιακός έχασε δύο πέναλτι, ένα με τον Τσιάκο το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας και ένα δεύτερο με τον Νάστα στο 97’ που έστειλε τη μπάλα άουτ.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νεμπεγλέρας): Ντιντής, Πανταζής Ηλ., Καρακίτσιος (75’  Ντανίκας), Γιαννακόπουλος, Πανταζής Γ., Μπλέντι, Λυγούρας Β. (60’  Παπαδόπουλος), Αντωνόπουλος (75’  Πανταζής Θ.), Τσιάκος, Νάστας, Λυγούρας Χρ (60’  Λόλας).
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Βασίλης Νάρης): Νικολακούλης, Οικονόμου, Ιωαννίδης, Μουσιάρης Θ., Γεωργαντζιάς, Μουσιάρης Δ., Δούκας, Βίδρας (42’  λ.τ. Βάνης), Κυρατζής (25’  λ.τ. Μπακαΐμης), Τσούτσας, Λούτσος.

ΠΥΡΡΟΣ-ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ 0-2
Ο Αμπελωνιακός κέρδισε στο γήπεδο «Δημήτρη Κουκολίτσιου-Δ. Μουσιάρη» τον Πύρρο, με σκορ 2-0.
Ο Αμπελωνιακός στο 3’ κατάφερε να προηγηθεί όταν το κόρνερ εκτέλεσε ο Πονηρός, ο Βούκιας κέρδισε την κεφαλιά και έγινε το 0-1.
Στο 25’ μεγάλη ευκαιρία για τον Πύρρο όταν το σουτ του Γαλάνη πέρασε ξυστά από το οριζόντιο δοκάρι. Μία ευκαιρία χάθηκε για τον Αμπελωνιακό στο 46’ όταν Πονηρός και Μπαρούτζας έκαναν το ένα – δύο, με τον τελευταίο να κάνει σουτ σε κενό τέρμα και να στέλνει την μπάλα άουτ.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση, ο Αμπελωνιακός όμως διαχειρίστηκε το υπέρ του σκορ. Στο 71’ ωραία άλλαξαν οι Πάνου που έδωσε για τον Βούκια, αυτός στον Καρυπίδη που έκανε το σουτ, ο Ξύτσας όμως έβγαλε σε κόρνερ.
Στο 85’ όμως εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Μπαρούτζα στη δεξιά γωνία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. Και στο 88’ ο Πύρρος θα μπορούσε να μειώσει όταν ο Γιώργης έκανε ένα πολύ καλό σουτ, όμως ο Βραζιτίκος σε ετοιμότητα απέτρεψε το γκολ.
ΑΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ «Ο ΠΥΡΡΟΣ» (Δημήτρης Βλάχος): Ξύτσας, Σουλάι, Λέτσιος, Ακρίβος, Τσιρογιάννης, Βίρλας (72’ Τσάκουλης), Σάρα, Μάρης (55’ Φουρκιώτης), Γαλάνης, Λάτα (55’ Γιώργης), Νικούλης.
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Αλεξανδρής): Βραζιτίκος, Κολιός, Τέγος, Πάνου, Μαυρίδης (83’ Κατσής), Αλεξόπουλος Σ., Μπαρούτζας, Πονηρός (67’ Μεσημέρης), Φετάου (55’ Καρυπίδης), Βούκιας (83’ Αντύπας), Νάτσης.

ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ-ΑΜΠΕΛΙΑ 2-1
Με ανατροπή ο Παναγροτικός πέτυχε σημαντική νίκη, κερδίζοντας τον Ολυμπιακό Αμπελιάς, με σκορ 2-1.
Στο 5’ καλό σουτ του Γκουντάρα έβγαλε σε κόρνερ ο Πανδρεμένος. Στο επόμενο λεπτό η κεφαλιά του Καραντζούκου από κοντά πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
Στο 18’ εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Τσανά, που έκανε το 0-1. Στο 35’ μεγάλη ευκαιρία χαμένη με τον Καφαντάρη αφού σε κενή εστία αστόχησε, ενώ στο 40’ ο Παναγροτικός θα μπορούσε να ισοφαρίσει, όταν ο Γκουντίκας έκανε εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή όμως ο Αθανασόπουλος απέκρουσε την μπάλα σε κόρνερ.
Στο 56’ ο Γκουντίκας έκανε την κάθετη πάσα για τον Μπέτσιο, αυτός έβγαλε τη σέντρα για τον Βλαχάκη που με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα για το 1-1.
Στο 65’ ο Βλαχάκης επιχείρησε δυνατό σουτ, η μπάλα πέρασε ξυστά από το κάθετο δοκάρι, ενώ στο 73’ ο Περήφανος δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Στο 89’ άψογα συνεργάστηκαν οι Χουσενάι – Γκατζούλης και Χριστοδούλου, ο τελευταίος έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, το ριμπάουντ πήρε ο Βλαχάκης την έστειλε όμως άουτ.
Και στο 92’ ατομική ενέργεια του έμπειρου Ηλία Χριστοδούλου που κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος για να δώσει τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του (2-1).
ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ (Βαγγέλης Μπρισίμης): Πανδρεμένος Ν., Ψαρούλης Δ. (46’ Μπέτσιος), Ψαρούλης Α., Περήφανος, Γεωργόπουλος (46’ Φάσσας), Παπακώστας, Γκουντίκας, Ξιώνης (46’ Χουσενάι), Βλαχάκης, Ανδρεόπουλος (82’ Γκατζούλης), Καραφέριας (46’ Χριστοδούλου Κ.).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΜΠΕΛΙΑΣ (Φώτης Πλίτσης – Κώστας Ακρίβος): Αθανασόπουλος, Πατρίκης, Κοτρώτσιος Α., Μερτζανίδης Η., Σουφχάρας, Χριστοδούλου Κ. (82’ Σαμαράς), Κοτρώτσιος Χ., Τσανάς, Γκουντάρας (56’ Ραπτοτάσιος, 67’ λ.τ. Πλίτσης Δ.), Καφαντάρης (82’ Μερτζανίδης Φ.), Καραντζούκος.

Επιμέλεια: Χρήστος Αρχοντούλης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass