Οι Eλληνες πρωταθλητές στο HSBK 2020

Δημοσίευση: 01 Νοε 2020 15:00

Με την ανάδειξη των φετινών Πρωταθλητών Ελλάδας στην Ταχύτητα Μοτοσικλετών ολοκληρώθηκε στον αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων το HSBK 2020! Ήταν μια μέρα γιορτής όχι μόνο για τους τέσσερις Πρωταθλητές και τον έναν Κυπελλούχο που πήραν σήμερα το «στέμμα» τους, αλλά και για το ίδιο το HSBK - το οποίο συνέπτυξε μεν -ελέω πανδημίας αγώνες.


Η στέψη των Πρωταθλητών!
* Open Κυπελλούχος: Χαράλαμπος Θεοδωρόπουλος (Yamaha)
* Racing Πρωταθλητής: Γιώργος Κίτσος (Honda)
* SS300 & Νέοι Πρωταθλητής: Γ. Περιστεράς (Yamaha)
* Supersport Πρωταθλητής: Δημήτρης Καρακώστας (Honda)
* Superbikes Πρωταθλητής: Δημήτρης Παπαγγέλου
* OPEN: Με το απόλυτο ρεκόρ των τεσσάρων νικών στους δύο διπλούς αγώνες του HSBK 2020, ο Χαράλαμπος Θεοδωρόπουλος (Yamaha R1) πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου της κατηγορίας Open, στον αγώνα που άνοιξε την ημέρα.
* RACING: Στην κατηγορία Racing, ο Ανδρέας Παργινός (Aprilia RSW250) έκανε επίδειξη δύναμης και, χωρίς μηχανικά προβλήματα αυτή τη φορά, κέρδισε τη δεύτερη φετινή του νίκη με δαιμονιώδη ρυθμό, όμως ο Γιώργος Κίτσος (Honda RSW250) ήταν εκείνος που με πιο συνεπή αποτελέσματα φέτος έγινε ο Πρωταθλητής της Racing για το 2020. Αντίστοιχα, στις κατηγορίες Supersport 300 και Νέων ο Γιώργος Γερακιανάκης (Yamaha R3) πέτυχε το δύο στα δύο στις νίκες αυτού του Σαββατοκύριακου, αλλά ο Γιάννης Περιστεράς (Yamaha R3) αναδείχθηκε άξιος πρωταθλητής.
* SUPERSPORT: Ο αγώνας της Supersport 600 εξελίχθηκε, όσον αφορά στη νίκη, στον τέταρτο φετινό «μονόλογο» του Δημήτρη Καρακώστα (Honda CBR600), στον δρόμο προς την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Με εξαίρεση την εκκίνηση, που έμεινε πίσω από τον Σταύρο Τριντή (Honda CBR600), ο πρωταθλητής είχε άλλον έναν απροβλημάτιστο αγώνα - όπως και στους τρεις προηγούμενους.
* SUPERBIKES: Η κατηγορία των ισχυρότερων μοτοσικλετών ξεκίνησε με τον Σωτήρη Μπεγνή (Yamaha R1) να διατηρεί την πρωτοπορία από την pole position και στην Κ1, αλλά και ταυτόχρονα τον αντίπαλό του για τον τίτλο Δημήτρη Παπαγγέλου (Honda CBR1000) να εκκινεί άσχημα και να πέφτει στην 6η, και τελευταία, θέση.
Παρόλα αυτά, ο Παπαγγέλου μέσα σε δύο γύρους κατάφερε να ανακτήσει τρεις θέσεις και να πλησιάσει τον δεύτερο Σάκη Συνιώρη (Yamaha R1). Οι δύο κινήθηκαν μέχρι τέλους τροχό-με-τροχό και ο Συνιώρης υπερασπίστηκε τη δεύτερη θέση, όχι μόνο γιατί ο Παπαγγέλου δεν ήθελε να ρισκάρει την απώλεια του τίτλου, αλλά και γιατί και ο ίδιος ο Συνιώρης ήταν σήμερα πολύ περισσότερο ικανοποιημένος με τις ρυθμίσεις των ηλεκτρονικών της R1 του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass