Η Λάρισα πάει Τόκιο;

*ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΣΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Δημοσίευση: 27 Νοε 2020 21:02

Λαρισινός σύλλογος θα εκπροσωπηθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο... Και αν μέχρι το 2020 (που μετατέθηκαν για το 2021 λόγω κορονοϊού) η μόνη εκπροσώπηση ήταν ο διαιτητής του μπιτς βόλεϊ Χαράλαμπος Παπαδογούλας, τώρα υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες και για αθλητική εκπροσώπηση μέσω μιας σπουδαίας μεταγραφής που έκανε ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας και πρόκειται για τον Θεσσαλονικέα αθλητή Δημήτρη Αντωνιάδη που αποκτήθηκε από τον Μαχητή Πεύκων.

Ο Αντωνιάδης έχει αγωνιστεί στην ορεινή ποδηλασία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο, είναι τέσσερις φορές πρωταθλητής Ελλάδας στο XCO (2015, 2016, 2017, 2018), και άλλη μία στα XCE (2017). Επίσης ήταν 3ος στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού το 2014 (XCO), ενώ στην ίδια κατηγορία έχει αναδειχθεί και πέντε φορές βαλκανιονίκης (2012, 2013, 2014, 2016, 2017).
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
«Καλωσορίζουμε τον αθλητή Δημήτρη Αντωνιάδη ο οποίος μεταγράφηκε στον σύλλογό μας. Ο Δημήτρης είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή που έχει κάνει ο σύλλογος μέχρι στιγμής, αφού ο 28χρονος ποδηλάτης έχει συμμετοχή στην Ολυμπιάδα του 2016 (ορεινή ποδηλασία), διεκδικεί μια θέση για την Ολυμπιάδα του 2021 και έχει στεφθεί πολλές φορές πρωταθλητής Ελλάδας καθώς και βαλκανιονίκης». Για τη συμμετοχή στην Ολυμπιάδα του Τόκιο στο άθλημα της Ορεινής Ποδηλασίας δίνει μάχη με τον Περικλή Ηλία και προηγείται αυτή τη στιγμή στη σχετική βαθμολογία.
ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Όμως δεν είναι η μοναδική μεταγραφή του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας αφού προχώρησε σε δύο ακόμα μεταγραφές πάλι από τους Μαχητές Πεύκων με στόχο να γίνει ο πρώτος σύλλογος στην Ελλάδα και αυτές από το αγώνισμα της ορεινής ποδηλασίας (με τις αναμενόμενες επιτυχίες, στην πόλη της Λάρισας θα διαδοθεί ένα νέο άθλημα που μπορεί να γίνει και τρόπος ζωής.  Συγκεκριμένα αποκτήθηκε ο Χαρούν Μολά με καταγωγή από την Κομοτηνή μέλος της Εθνικής Ομάδος Ορεινής Ποδηλασίας, καθώς και της προ-Ολυμπιακής ομάδας Ορεινής Ποδηλασίας, ενώ έχει στεφθεί βαλκανιονίκης και πανελληνιονίκης. Είναι πολύ πιθανό να τρέξει και στην ποδηλασία δρόμου. Από μια τέτοια μεταγραφική δραστηριότητα δεν θα μπορούσε να λείψει και η γυναικεία παρουσία, αφού ο λαρισινός σύλλογος προχώρησε στην απόκτηση της Κατερίνας Ελευθεριάδου. Ανήμερα της ονομαστικής της εορτής η 21χρονη από τη Θεσσαλονίκη, συμφώνησε να ενισχύσει τον ΠΓΣ Λάρισας. Η Ελευθεριάδου έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας ορεινής ποδηλασίας. Σε ηλικία 16 ετών εντάχθηκε σε επαγγελματική ομάδα ορεινής ποδηλασίας και είναι βαλκανιονίκης και πρωταθλήτρια Ελλάδας. Παράλληλα σπουδάζει στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης. Ο πρόεδρος του συλλόγου Σάββας Τσοπούρογλου μας είπε σχετικά με τη μεταγραφική ενίσχυση, ότι στόχος είναι η λαρισινή ποδηλασία να γράψει ιστορία στον λαρισινό αθλητισμό και οι πολύχρονες προσπάθειες του συλλόγου να στεφθούν με επιτυχία. Πιστεύει ότι το 2021 θα είναι μια ξεχωριστή χρονιά για τον σύλλογο, ενώ τονίζει ότι ο Παναγιώτης Καρατσιβής θα είναι ένα όνομα που θα υπάρχει στα χείλη όλων των Λαρισαίων.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass