«Χ»άρηκε στο τέλος

Το γκολ του Ακούνια στις καθυστερήσεις έσωσε τον βαθμό κόντρα στη Βέροια (1-1). Μόλις μπήκαν Γιάκος, Νικολιάς, Γλυνός άλλαξε ταχύτητα η ΑΕΛ. Το δίδυμο Ηλιάδη-Γκοτζαμανίδη κορυφαίο

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2021 21:04

Πρώτες βαθμολογικές απώλειες για την ΑΕΛ στο πρωτάθλημα της Super League 2 καθώς υποχρεώθηκε σε ισοπαλία στο Αλκαζάρ από τη Βέροια με 1-1 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 90’ με τον Φοφανά, για να ισοφαρίσουν οι «βυσσινί» στο 90’+2’ με τον Ακούνια. Η ομάδα της Ημαθίας παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η λαρισινή ομάδα βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Η ΑΕΛ μέχρι το 70’ ήταν τυχερή που είχε σε εκπληκτική μέρα τον Θεοχάρη Ηλιάδη και τον Νίκο Γκοτζαμανίδη στα σέντερ μπακ, καθώς κέρδισαν όλες τις εναέριες μονομαχίες με αποτέλεσμα η Βέροια να μην μπορεί να απειλήσει παρότι έπαιζε καλύτερα.
Και όταν βρέθηκαν να δημιουργούν ευκαιρίες, ο Θεοδωρόπουλος έδειχνε σταθερότητα.
Από το 70’ και μετά οι αλλαγές με Γιάκο, Νικολιά, Γλυνό έδωσαν επιθετική πνοή, αλλά η Βέροια πέτυχε πρώτη γκολ για να ισοφαρίσει η ΑΕΛ λίγο αργότερα.
Συμπερασματικά, μέχρι τώρα η λαρισινή ομάδα δείχνει ότι δεν μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο αφού Βέροια και Ξάνθη αρχίζουν και δημιουργούν διαφορά βαθμών και μόνη παρηγοριά είναι ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Κανείς δεν εξασφάλισε άνοδο στις πρώτες αγωνιστικές… Προβλημάτισε χθες η διαχείριση του έμψυχου δυναμικού, με τους παίκτες που ξεκίνησαν στο αρχικό σχήμα να μην μπαίνουν στο πνεύμα του αγώνα. Λάθος και η έμπνευση να παίξει στην ενδεκάδα ο Μπαντιμπανγκά.
Από δω και πέρα τα λάθη απαγορεύονται, με την ομάδα να ζητάει επειγόντως την πρώτη νίκη εκτός έδρας και να συνεχίσει να έχει απόρθητη έδρα το Αλκαζάρ που φέτος το έχει καταφέρει σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο παίζοντας και με ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας όπως ο ΠΑΟΚ.

 

Ο ΑΓΩΝΑΣ
Ο τεχνικός της ΑΕΛ Ηλίας Φυντάνης ξεκίνησε το παιχνίδι με τακτική 4-3-3 έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Θεοδωρόπουλο, στην άμυνα τους: Μπέρτο (δεξιά), Ηλιάδη, Γκοτζαμανίδη, Μαϊδανό (αριστερά) στη μεσαία γραμμή αμυντικό χαφ τον Γαρουφαλλιά και πιο μπροστά τους: Ταχάρ, Κολομπίνο, ενώ στην επίθεση τους: Συμελίδη (αριστερά), Ακούνια, Μπαντιμπανγκά (δεξιά).
Από την άλλη ο προπονητής της Βέροιας Παύλος Δερμιτζάκης ξεκίνησε με 4-4-2, έχοντας τον Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους: Μπουκουβάλα (δεξιά), Σκόνδρα, Μαραγκό, Πεταυράκη (αριστερά), στη μεσαία γραμμή δεξιά τον Μούργο, αμυντικά χαφ τους: Οικονόμου, Γαβριηλίδη και αριστερά τον Πόζογλου. Στην επίθεση τους: Πασά, Γιακουμάκη.
Από την αρχή η Βέροια πήρε την κυριαρχία στον αγώνα, με την ΑΕΛ να μην μπορεί να κάνει ούτε μια ευκαιρία με εξαίρεση μια φάση με τον Μαϊδανό που δεν μπόρεσε να κάνει κοντρόλ στη μεγάλη περιοχή.
Γιακουμάκης και Πασάς όμως δεν μπορούσαν να νικήσουν τον Θεοδωρόπουλο, ενώ όταν οι φιλοξενούμενοι παίζανε με ψηλές μπαλιές ο Ηλιάδης με τον Γκοτζαμανίδη ήταν ανίκητοι. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο πρώτο μέρος η ΑΕΛ δεν έκανε ούτε μια τελική ούτε κέρδισε κόρνερ.
Στο δεύτερο μέρος η Βέροια είχε πάλι κατοχή, αλλά δεν έκανε σπουδαία φάση λόγω της καλής αμυντικής λειτουργίας των «βυσσινί».
Και όταν μπήκαν στον αγώνα ως αλλαγές Νικολιάς, Γλυνός και Γιάκος όλα άλλαξαν προς το καλύτερο για την ΑΕΛ. Στο 80’ η λαρισινή ομάδα κέρδισε το πρώτο κόρνερ και άρχισε να κάνει σουτ προς την εστία του Βελλίδη με τους Νικολιά και Γιάκο. Παράλληλα υπήρχε και αλλαγή στο σύστημα σε 4-2-3-1.
Κόντρα στη ροή που είχε αποκτήσει ο αγώνας ο Φοφάνα στο 90’ κάνει το 0-1 ύστερα από πάσα του Ορφανίδη (συνεργάστηκαν οι δύο αλλαγές).
Αλλά στο 90’+2’ ο Γλυνός από αριστερά κάνει υπέροχη σέντρα και ο Ακούνια ισοφαρίζει.
Στο τελευταίο λεπτό πάλι δημιουργήθηκε μια παρόμοια φάση από τον Γλυνό, αλλά δεν την εκμεταλλεύτηκαν οι συμπαίκτες του.
Το τελικό 1-1 μάλλον χαροποίησε την ΑΕΛ όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, με τη Βέροια στο μεγαλύτερο διάστημα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και προηγήθηκε στο σκορ.

 

ΦΑΣΕΙΣ …ΓΚΟΛ
4’: Σουτ του Γιακουμάκη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα καταλήγει στην αγκαλιά του Θεοδωρόπουλου.
18’: Μακρινή μπαλιά του Κολομπίνο προς τον Μαϊδανό μέσα στην μεγάλη περιοχή που δεν κάνει καλό κοντρόλ και η μπάλα καταλήγει άουτ.
22’: Σουτ του Πασά λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα βρήκε τον Γκοτζαμανίδη και κατέληξε κόρνερ.
32’: Σέντρα του Πόζογλου από αριστερά, ο Γιακουμάκης μέσα από τη μικρή περιοχή δεν πιάνει καλό σουτ και η μπάλα καταλήγει άουτ.
35’: Ο Θεοδωρόπουλος μπλοκάρει σουτ του Πασά από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
43’: Ο Μούργος από δεξιά, πλάγια και μέσα από τη μεγάλη περιοχή σουτάρει αλλά μπλοκάρει ο Θεοδωρόπουλος.
55’: Ο Πόζογλου βγάζει σέντρα από αριστερά, ο Σκόνδρας προσπάθησε με κεφαλιά-ψαράκι στο δεύτερο δοκάρι να βρει την μπάλα, αλλά αντί για αυτήν μπήκε ο ίδιος στα δίχτυα της ΑΕΛ!
76’: Σουτ του Ακούνια λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή η μπάλα καταλήγει απελπιστικά άουτ.
82’: Μακρινό σουτ του Νικολιά μπλοκάρει ο Βελλίδης.
85’: Σουτ του Γιάκου έξω από τη μεγάλη περιοχή μπλοκάρει ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων.
90’: Ο Ορφανίδης μεταβιβάζει στον Φοφανά που συγκλίνει προς τη μεγάλη περιοχή της ΑΕΛ και με συρτό σουτ κάνει το 0-1.
90’+2’: Από αριστερά ο Γλυνός κάνει σέντρα και ο Ακούνια μέσα από τη μικρή περιοχή κάνει το 1-1.

 

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ
Από την ΑΕΛ κορυφαίο το δίδυμο Ηλιάδη-Γκοτζαμανίδη αντίθετα με τα δύο μπακ, τον Μπέρτο και τον Μαϊδανό που δεν πήγαν τόσο καλά. Ειδικά ο δεύτερος ήταν δύσκολο να αντεπεξέλθει σε δεύτερο σερί αγώνα με την ίδια καλή απόδοση.
Σε άσχημη μέρα ο Κολομπίνο με τον Γαρουφαλιά, αλλά και τον Ταχάρ. Ο Συμελίδης καλύτερος του Μπαντιμπανγκά που απογοήτευσε. Ο Ακούνια αν δεν είχε πετύχει το γκολ σίγουρα δεν θα έκανε αισθητή την παρουσία του.
Νικολιάς, Γιάκος, Γλυνός άλλαξαν τη ροή του αγώνα, ενώ θετική παρουσία έχει και ο Αθ. Παπαγεωργίου.
Ο Μαυριάς μπορεί να προσφέρει αγωνιστικές υπηρεσίες. Ο Θεοδωρόπουλος δέχθηκε γκολ στην κλειστή γωνία, αλλά δεν είχε ορατότητα στη φάση.
Από τη Βέροια ο Φοφάνα με το γκολ που πέτυχε έκλεψε την παράσταση. Άρεσε ο Πόζογλου με τα δύο χαφ, τον Οικονόμου και τον Γαβριηλιδη που έκαναν καλή δουλειά μέχρι το 80’. Ο Βελλίδης είχε σιγουριά.

 

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Ο διαιτητής Πολυχρόνης (Πιερίας) με εξαίρεση κάποια λάθη σε βάρος της ΑΕΛ στην αρχή του παιχνιδιού πήγε καλά. Χάρισε μία κίτρινη στον Μπουκουβάλα, ενώ έδειξε στους: Γκοτζαμανίδη, Γαρουφαλιά, Πόζογλου, Γαβριηλίδη, Σκόνδρα, Μούργο, Φοφανά.
Σωστοί στις υποδείξεις οι δύο βοηθοί Μηνούδης – Βρούζος (Πιερίας).
ΑΕΛ (Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Μαϊδανός (64’ λ.τρ. Θ. Παπαγεωργίου), Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Ταχάρ (55’ Νικολιάς), Κολομπίνο, Γαρουφαλιάς (71’ Κ. Παπαγεωργίου), Συμελίδης (55’ Γλυνός), Μπαντιμπανγκά (71’ Γιάκος), Ακούνια.
ΒΕΡΟΙΑ (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (68’ Ράμος), Μούργος (81’ Ορφανίδης), Γαβριηλίδης, Πόζογλου (68’ Φοφανά), Πασάς, Γιακουμάκης (86’ Δημόπουλος).
* Η ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ με ανακοίνωσή της ευχαριστεί θερμά την ΠΑΕ ΑΕΛ για την άριστη φιλοξενία που προσέφερε στην αποστολή της ομάδας για το μεταξύ τους παιχνίδι που έγινε στο Στάδιο Αλκαζάρ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League 2. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια δεσμεύεται να ανταποδώσει τη φιλοξενία στον επόμενο γύρο, στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας.

 

ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ:
Κωμική η διαχείριση του έμψυχου δυναμικού
Απογοητευμένος από τους ξένους παίκτες

Κρίση για τον τρόπο διαχείρισης του έμψυχου δυναμικού στον χθεσινό αγώνα ΑΕΛ-Βέροια 1-1 έκανε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας (ήταν έξω φρενών μετά τη λήξη της αναμέτρησης) για την τεχνική ηγεσία, αλλά και για τους ξένους παίκτες που ορισμένοι μάλλον θα αποτελέσουν γρήγορα παρελθόν.
Αναλυτικά η δήλωση: «Η ομάδα έχει τραγική εικόνα και η διαχείριση που γίνεται στο έμψυχο δυναμικό είναι κωμική. Ο αποκλειστικός υπεύθυνος γι’ αυτή την κατάσταση είμαι εγώ, έχω κουραστεί ειδικά τα τελευταία δυο χρόνια γιατί πέρυσι δέχθηκα όλες τις εισηγήσεις των προπονητών, διώξανε παίκτες, παίρνανε παίκτες, το ίδιο και φέτος, κράτησα παίκτες που δεν έπρεπε να κρατήσω και αυτό μου έχει κοστίσει περισσότερα από δύο εκατομμύρια ευρώ ειδικά με τα ακριβά συμβόλαια του Γρηγορίου που ορισμένα από αυτά τα πληρώνω ακόμα όπως του Τρούγιτς. Πληρώνω ακόμα τα σφάλματα του Μάρκου με τους ποδοσφαιριστές σαν τον Μπάχα, σαν τον Γκαγιέχο, αλλά και λάθη με το Αλκαζάρ που ενώ ήταν κατάλληλο για αγώνες και αποδεικνύεται τα τελευταία δύο χρόνια δεν μας το έδιναν.
Δεν απολαμβάνω καθόλου το ποδόσφαιρο και ενώ είμαι ένας άνθρωπος ικανοποιημένος από τη δουλειά μου, από την εκτίμηση που απολαμβάνω στον χώρο της δικαιοσύνης, είμαι ευτυχισμένος πατέρας, κάθε μέρα στεναχωριέμαι απ’ αυτά που γίνονται στην ΑΕΛ.
Τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσω τις αποφάσεις μου, επαναλαμβάνω αποκλειστικά υπεύθυνος είμαι εγώ. Γιατί εγώ επιλέγω τους προπονητές και εγώ λόγω έλλειψης χρόνου εμπιστεύομαι αυτόν και τους συνεργάτες του.
Η ΑΕΛ έχει μηνιαίο κόστος 200.000 ευρώ με έσοδα φέτος που δεν θα ξεπεράσουν τις 400.000 ευρώ ετησίως. Οι μοναδικοί χορηγοί της ομάδας είναι οι πελάτες μου και τα 7 χρόνια στην πόλη δεν έχω πάρει μια πινακίδα, ο κορονοϊός και οι ρήτρες για την παρακολούθηση των θεατών έχουν εξαφανίσει τα διαρκείας και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να πληρώνω όλα τα υπόλοιπα για να παίρνουμε αδειοδότηση Ευρώπης αν ευχαριστιόμουν την εικόνα της ομάδας. Σε κανένα παιχνίδι φέτος δεν ευχαριστήθηκα το ποδόσφαιρο και είμαι ιδιαίτερα απογοητευμένος από τη συμπεριφορά όλων των ξένων παικτών. Η μόνη μου χαρά είναι όταν τα Ελληνόπουλα και τα Λαρισινόπουλα όποτε παίζουν έχουν καταπληκτική εικόνα και αυτό δείχνει και τον δρόμο».

 

Βραβείο για τον Τιμ Σπαρβ

Η Φινλανδική Ομοσπονδία ποδοσφαίρου τίμησε τον πρώην παίκτη της ΠΑΕ ΑΕΛ Τιμ Σπαρβ ως έναν από τους καλύτερους αρχηγούς και μάλιστα ο Λιτμάνεν δήλωσε ότι ο Σπαρβ δεν ήταν αρχηγός μόνο στο γήπεδο αλλά και εκτός γηπέδου στη συνοχή της ομάδας. Ενώ ως πρόσωπο έχει άποψη σε πολλά σημαντικά ζητήματα τόσο στον τομέα του ποδοσφαίρου όσο και στην κοινωνική επιρροή.
Ο ίδιος ο Σπαρβ σχολίασε τη βράβευσή του ως εξής: «Το φινλανδικό ποδόσφαιρο γενικά, και η Εθνική ομάδα ειδικότερα, ήταν πάντα ένα σημαντικό μέρος της ζωής μου και το να αναγνωρίζομαι ως κάποιος που έκανε κάτι θετικό για το άθλημά μας στη χώρα μας είναι πραγματικά συγκινητικό. Κοιτάζω τα ονόματα στο τρόπαιο και νιώθω μια τεράστια αίσθηση υπερηφάνειας. Litmanen, Yliharju, Keurulainen… Άνθρωποι που πάντα κοίταζα και θαύμαζα. Είμαι συγκινημένος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας αξιόλογων ανθρώπων του ποδοσφαίρου».

 

Α’ ΟΜΙΛΟΣ
Σπουδαία νίκη της Ξάνθης

Χάρη σε κεφαλιά του Παπάζογλου στο 76’, η Ξάνθη πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη 1-0 επί της Νίκης Βόλου και πλησίασε σε απόσταση ενός βαθμού από την κορυφή. Ο Ολυμπιακός Β’ επικράτησε στο «Γ. Καραϊσκάκης» 2-1 του Πανσερραϊκού με τέρματα του Κωστή με πέναλτι και του Βοΐλη (ενδιάμεσα είχε ισοφαρίσει ο Μαρτσιόνι) και ανέβηκε στην τρίτη θέση της κατάταξης, έχοντας και δύο αγώνες λιγότερους, ενώ με το ίδιο σκορ νίκησε ο ΠΑΟΚ Β’ την Αναγέννηση Καρδίτσας στη Θεσσαλονίκη με γκολ του Παναγιώτου με ανάποδο ψαλίδι και του Κούτσια με πέναλτι (οι Θεσσαλοί είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Μπραμπίγια). Αναλυτικά η 6η αγωνιστική:
Απόλλων Λάρισας – Π.Ο. Τρίγλια     0-1
Ολυμπιακός Βόλου – Πιερικός     0-1
Αλμωπός Αριδαίας – Θεσπρωτός     1-0
Νίκη Βόλου – Ξάνθη     0-1
ΠΑΟΚ Β’ - Αναγέννηση Καρδίτσας     2-1
Τρίκαλα – Απόλλων Πόντου     2-0
ΑΕΛ – Βέροια     1-1
Ολυμπιακός Πειραιώς Β. – Πανσερραϊκός     2-1
Ρεπό: Καβάλα

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Βέροια     14
2. Ξάνθη     13
3. Ολυμπιακός Πειραιώς Β’     10
4. Νίκη Βόλου     9
5. Αναγέννηση Καρδίτσας     9
6. Αλμωπός Αριδαίας     9
7. ΑΕΛ     8
8. Ηρακλής     8
9. ΠΑΟΚ Β’     8
10. Πιερικός     7
11. Πανσερραϊκός     6
12. Θεσπρωτός     6
13. Τρίκαλα     6
14. Ολυμπιακός Βόλου     5
15. Απόλλων Λάρισας     2
16. Απόλλων Πόντου     1
17. Καβάλα     0

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Βέροια-Απόλλων Λάρισας
Απόλλων Πόντου-ΑΕΛ
Πιερικός-ΠΑΟΚ Β’
Ξάνθη-Ολυμπιακός Βόλου
Θεσπρωτός-Νίκη Βόλου
Καβάλα-Αλμωπός Αριδαίας
Ηρακλής-Ολυμπιακός Πειραιώς Β’
Αναγέννηση Καρδίτσας-Τρίκαλα
Ρεπό: Πανσερραϊκός

 

Β’ ΟΜΙΛΟΣ
Νίκησε την Καλλιθέα και ανέβηκε πρώτος ο Λεβαδειακός

Στην κορυφή του Β’ Ομίλου της Super League 2 ανέβηκε ο Λεβαδειακός, μετά τη σπουδαία νίκη (1-0) που πέτυχε επί της Καλλιθέας στην Καισαριανή, στο σημαντικότερο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 68’ ο Δούμτσιος, ενώ στη συνέχεια οι Βοιωτοί είχαν δύο δοκάρια, με τον Νίλι και τον Τζημόπουλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αθηναϊκή ομάδα δεν είχε μέχρι σήμερα απώλεια βαθμών, στα τρία ματς που είχε δώσει στο πρωτάθλημα. Αναλυτικά η 6η αγωνιστική:
Διαγόρας Ρόδου – ΑΕΚ Β’     0-1
Αιγάλεω – Ηρόδοτος     2-0
Εργοτέλης – Παναθηναϊκός     1-0
Αστέρας Βλαχιώτη – Καλαμάτα     αναβλήθηκε
Χανιά – Κηφισιά     3-0
Ζάκυνθος – Επισκοπή     0-3
Ο.Φ. Ιεράπετρας – Ρόδος     1-1
Καλλιθέα – Λεβαδειακός     0-1

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Λεβαδειακός     14
2. ΑΕΚ Β’     13
3. Ρόδος     12
4. Κηφισιά     10
5. Αιγάλεω     10
6. Εργοτέλης     10
7. Καλλιθέα     9
8. Διαγόρας Ρόδου     8
9. Χανιά     8
10. Καλαμάτα     6
11. Ηρόδοτος     5
12. Αστέρας Βλαχιώτη     4
13. Καραϊσκάκης     4
14. Παναθηναϊκός Β’     4
15. Επισκοπή     4
16. Ο.Φ. Ιεράπετρας     2
17. Ζάκυνθος     0

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ρόδος-Καλλιθέα
Επισκοπή-Ο.Φ. Ιεράπετρας
Κηφισιά-Ζάκυνθος
Καλαμάτα-Διαγόρας
Καραϊσκάκης-Εργοτέλης
Λεβαδειακός-Αιγάλεω
Παναθηναϊκός Β’-Αστέρας Βλαχιώτη
ΑΕΚ Β’-Χανιά
Ρεπό: Ηρόδοτος

 

Ρεπορτάζ: Σωτ. Κέλλας
Φωτ. Κων. Τσάντζος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass