Προκρίθηκε το 4ο ΓΕΛ Λάρισας

*ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ *ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΤΟ 13ο ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ *ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Δημοσίευση: 29 Μαρ 2023 12:22
4ο ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ 4ο ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Μία νίκη και μία ήττα ήταν ο χθεσινός απολογισμός των Λυκείων της Λάρισας στους αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Βόλεϊ σε κορίτσια και αγόρια, που διεξήχθησαν στο κλειστό του Αλκαζάρ.
Συγκεκριμένα, στην κατηγορία των κοριτσιών το 4ο ΓΕΛ Λάρισας νίκησε με 2-0 το 3ο ΓΕΛ Λαμίας και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ στα αγόρια το 13ο ΓΕΛ Λάρισας ηττήθηκε με 2-0 σετ από το ΓΕΛ Παραλίας Διστόμου και ολοκλήρωσε τη φετινή του παρουσία στο πρωτάθλημα.
ΕΥΚΟΛΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ
Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, όπως καταδεικνύει το σκορ με το οποίο έκλεισαν τα δύο σετ (25-10, 25-16), το 4ο ΓΕΛ Λάρισας προκρίθηκε πανάξια στην επόμενη φάση του θεσμού και συνεχίζει ακάθεκτο τη φετινή του πορεία. Η ομάδα της Λάρισας κυριάρχησε στο φιλέ, ήταν ανώτερη του αντιπάλου της και έδειξε ότι μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά.
Επόμενος αντίπαλος για το 4ο ΓΕΛ Λάρισας θα είναι ο νικητής Πελοποννήσου – Ιωνίων Νήσων. Βάσει της αρχικής κλήρωσης, γηπεδούχος είναι η ομάδα της Λάρισας, ωστόσο οι πιθανότητες διεξαγωγής του αγώνα (όπως και της ημιτελικής φάσης) στην Αθήνα είναι πολύ μεγάλες (αναμένεται η σχετική απόφαση από το Υπουργείο).
4ο ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ν. Νάκας): Βελεσιώτη, Μαργαριτοπούλου, Τσάμογλου, Γκούμα, Σιώμου, Ζαφειρίου Βούλγαρη (λ), Μπαντή (λ), Ζησοπούλου, Βαλάση, Φτάρα, Κυριζοπούλου, Κουταλά, Δημητριάδη.
ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ
Αν και πάλεψαν φιλότιμα καταβάλλοντας μεγάλες προσπάθειες, τα αγόρια του 13ου ΓΕΛ Λάρισας δεν μπόρεσαν να βρουν λύσεις απέναντι στο ΓΕΛ Παραλίας Διστόμου και ηττήθηκαν με 12-25 και 15-25 στο 1ο και 2ο σετ αντίστοιχα.
13ο ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ (Δ. Τριανταφύλλου): Χατζής, Στασινός, Ριζούλης, Σιώμος, Δράμης, Γκαράς - Πλίκας, Παυλίδης, Τετράδας, Χατζηλάζαρος, Χατζηλαδάς.
*Διαιτητές των αγώνων ήταν η κ. Μπατσίλα και ο κ. Τσόκανος και στη γραμματεία η κ. Πάικου.
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Σήμερα, εν τω μεταξύ, τη σκυτάλη θα πάρει το χάντμπολ κοριτσιών και αγοριών, με το Ιδ. ΓΕΛ Ράπτου που εκπροσωπεί τον νομό. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Κλειστό Αγ. Θωμά
11:00, Χάντμπολ κοριτσιών, Ιδ. ΓΕΛ Ράπτου-5ο ΓΕΛ Λαμίας
12:30, Χάντμπολ αγοριών, Ιδ. ΓΕΛ Ράπτου-2ο ΓΕΛ Λαμίας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass