Ανταμείφθηκαν οι κόποι τους

ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2022 21:25

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Στα δύσκολα χρόνια του κορονοϊού, με μεγάλα διαστήματα τηλεκπαίδευσης, το Υπ. Παιδείας, έβαλε φέτος νωρίτερα τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων των Πανελληνίων Εξετάσεων, με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής.


Στα Φάρσαλα υπήρχαν μαθητές που πέτυχαν στην πρώτη προτίμησή τους στο μηχανογραφικό, μαθητές που πέρασαν, αλλά έχασαν τη σχολή επιλογής τους και θα συνεχίσουν σε κάποια άλλη, και μαθητές που εξέφρασαν την επιθυμία να ξαναπροσπαθήσουν με μεγαλύτερο ζήλο και επιμονή, ώστε να επιτύχουν την επόμενη χρονιά στη σχολή που επιθυμούσαν, γιατί ως γνωστόν η ζωή δεν σταματά σε μια προσωρινή αποτυχία.
Αξιοσημείωτες πάντως και οι επιτυχίες Φαρσαλινών, που πέτυχαν σε σχολές υψηλής προτίμησης κρατώντας την παράδοση, μαθητές που επένδυσαν με φόντο το μέλλον και στράφηκαν σε επαγγέλματα που φέρεται να κερδίζουν έδαφος με την πάροδο των ετών και μαθητές που επέλεξαν την άμεση επαγγελματική εξασφάλιση σε Στρατιωτικές Σχολές και Σώματα Ασφαλείας.
Ήδη, αρκετές οικογένειες Φαρσαλινών έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση κατοικιών στις νέες πόλεις που θα στεγάσουν τους νέους φοιτητές.

Του Γ. Γκαντέλου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
FESTIVAL OLYMPOU 1-7-22

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1