ΧΘΕΣ Γ. ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Περιόδευσαν στα έργα του Αχελώου

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2017 23:12

Στα έργα του Αχελώου περιόδευσε χθες το πρωί - χωρίς να δοθεί δημοσιότητα - ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Γιάννης Δραγασάκης, συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Λάρισας κ. Απόστολο Καλογιάννη, την προϊσταμένη της ΕΥΔΕ/ΟΣΥΕ κ. Ιουλία Καρυά και κλιμάκιο τεχνικών.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε κατόπιν εντολής του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να διαπιστωθεί από κοντά το στάδιο στο οποίο βρίσκονται τα έργα, αλλά και η κατάστασή τους.
Ο κ. Δραγασάκης σχημάτισε προσωπική άποψη για τη σήραγγα εκτροπής του Αχελώου (Δρακότρυπα – Πευκόφυτο), για τις άλλες μικρές σήραγγες που έχουν κατασκευαστεί, αλλά και για τον ταμιευτήρα της Συκιάς.
Επίσης, μίλησε και με κατοίκους της Αργιθέας, καθώς ήπιε καφέ σε κάποιο καφενείο της περιοχής. Σε αυτή τη στάση που έκανε κατά την περιοδεία του, ο κ. Δραγασάκης είπε πως η κυβέρνηση εξετάζει τρόπους με τους οποίους μπορεί να αντιμετωπιστούν πλημμυρικά ζητήματα και μεριμνά για την εξεύρεση πόρων ώστε να επενδυθεί η σήραγγα για λόγους ασφαλείας.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ, Του ανταποκριτή μας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
FESTIVAL OLYMPOU 1-7-22

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1