ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Τυρναβίτες θύματα άγριων σκύλων

* Αγρότης γλίτωσε τη ζωή του μένοντας μπρούμυτα στο έδαφος

Δημοσίευση: 06 Μαϊ 2016 0:32
Ο κ. Γιώργος Αλμπάνης δείχνει τα σημάδια από τις δαγκωματιές στο μπράτσο του. Δαγκωματιές και νυχιές και στα πόδια Ο κ. Γιώργος Αλμπάνης δείχνει τα σημάδια από τις δαγκωματιές στο μπράτσο του. Δαγκωματιές και νυχιές και στα πόδια

 

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Ο φόβος και ο τρόμος έχει γίνει το τελευταίο διάστημα στην αγροτική περιοχή «Πλάγια» Τυρνάβου, δίπλα στην πόλη, αγέλη με δέκα – δεκαπέντε τουλάχιστον άγρια σκυλιά τα οποία επιτέθηκαν σε συμπολίτες αγρότες που πήγαν στα χωράφια τους για αγροτικές εργασίες.

Προ ημερών άγρια επίθεση υπέστη 72χρονος Τυρναβίτης ο οποίος βρισκόταν στο χωράφι του. Η αγέλη των σκύλων χωρίς θόρυβο έφτασε κοντά του. Ο Τυρναβίτης αγρότης δεν αντιλήφθηκε νωρίτερα την παρουσία τους και τότε αυτά του επιτέθηκαν ρίχνοντάς τον στο έδαφος και κυριολεκτικά τον δάγκωσαν σε όλο το σώμα, ακόμα και στο πρόσωπο. Ο άτυχος αγρότης κατάφερε σερνόμενος να φτάσει μέχρι το αγροτικό αυτοκίνητο και να μπει μέσα σωζόμενος έτσι από βέβαιο άγριο θάνατο. Στη συνέχεια παρά τους έντονους πόνους κατάφερε να φτάσει στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύτηκε.

Παρόμοιο περιστατικό συνέβη στην ίδια περιοχή από την ίδια άγρια αγέλη σκύλων. Αυτή τη φορά επιτέθηκαν στον 48χρονο αγρότη κ. Γιώργο Αλμπάνη ο οποίος επίσης πήγε στο χωράφι του για εργασίες. Η αγέλη των σκύλων τον πλησίασε ύπουλα χωρίς γαβγίσματα και στη συνέχεια του επιτέθηκε βίαια με δαγκωματιές σε όλο του το σώμα. Μέσα στη μεγάλη του ατυχία ο 48χρονος πρόλαβε να γυρίσει μπρούμυτα στο έδαφος προφυλάσσοντας έτσι το πρόσωπο, τον λαιμό και την κοιλιακή χώρα αποφεύγοντας και εκείνος βέβαιο θάνατο.

Μετά τα δύο αυτά περιστατικά και τα δεκάδες που καταγγέλλονται από πολίτες του Τυρνάβου για επιθέσεις σκύλων μέσα στην πόλη και κυρίως όταν αυτά βρίσκονται κοντά σε παιδικές χαρές όπου παίζουν μικρά παιδιά η δημοτική αρχή Τυρνάβου καλεί σε έκτακτη σύσκεψη την ειδική επιτροπή για το θέμα αυτό η οποία και θα πάρει αποφάσεις για την προστασία του πληθυσμού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1