Ν. Γαμβρούλας: Καταφέραμε να κινητοποιήσουμε τους νέους

ΜΕ… «ΟΡΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ» Ο ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Δημοσίευση: 20 Απρ 2019 15:35

Παρουσία υποστηρικτών, φίλων και υποψηφίων εγκαινίασε χθες βράδυ το εκλογικό του κέντρο, ο συνδυασμός για τις δημοτικές εκλογές «Ορμή Ανανέωσης» και ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων κ. Νίκος Γαμβρούλας. Όλοι δήλωσαν έτοιμοι για τη μεγάλη αυτήν εκλογική πρόκληση.

«Έχουμε καταφέρει αυτό που δεν έχει καταφέρει κανείς μέχρι τώρα στα δημόσια πράγματα: να κινητοποιήσουμε και να σηκώσουμε από τον καναπέ τους, τους νέους» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γαμβρούλας στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής. Συνεχίζοντας μάλιστα διευκρίνισε ότι «οι νέοι αγαπούν τον τόπο τους και θέλουν να προσφέρουν. Γιατί θέλουν να ζήσουν εδώ. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κέρδος από αυτό για τη Λάρισα. Ούτε και για τη χώρα μας. Αποφάσισαν τα παιδιά της Λάρισας να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε άλλο πολιτικό DNA. Το DNA ενός πολίτη που παρεμβαίνει με αποφασιστικότητα. Που δεν απογοητεύεται, που έχει άποψη και την εκφράζει».

Ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού υποστήριξε πως «η πόλη μας και η χώρα χρειάζονται ανθρώπους της εποχής, οι οποίοι νιώθουν τους ανέμους της. Γιατί η δουλειά του δήμου δεν είναι μόνο να μαζεύει τα σκουπίδια και να κλείνει τις λακκούβες στους δρόμους. Όσοι πιστεύουν ότι ο δήμος είναι μόνο αυτό, έχουν επιλογές. Εμείς πιστεύουμε ότι χρειάζεται μία άλλου τύπου, μια εμπνευσμένη και σύγχρονη δημοτική αρχή, η οποία θα πάει τη Λάρισα στις επόμενες δεκαετίες. Μια δημοτική αρχή που θα έχει πραγματικά την ικανότητα να αλλάξει τελείως τη φυσιογνωμία της Λάρισας προς το καλύτερο. Όχι γιατί αποτελείται κυρίως από νέους, αλλά γιατί αποτελείται από καλούς, σοβαρούς και ικανούς ανθρώπους. Από ανθρώπους που θέλουν να βάλουν πλάτη».

Τα γραφεία του συνδυασμού «Ορμή Ανανέωσης» βρίσκονται στην οδό Βενιζέλου 146.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1