Γιορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

Με αγιασμό, αρτοκλασία και... φυσικά αιμοδοσία

Δημοσίευση: 18 Ιουν 2019 15:28

Η Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη εορτάζεται κάθε χρόνο σε όλο και περισσότερα σημεία του κόσμου με καμπάνιες και προγράμματα για την ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού, προκειμένου να δώσουν το αίμα τους και να σώσουν ζωές χιλιάδων ανθρώπων.

Στα Φάρσαλα η Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη γιορτάστηκε από τον αιμοδοτικό σύλλογο Φαρσάλων, την περασμένη Παρασκευή, με αγιασμό και αρτοκλασία στον Ιερό Μητροπολιτικό ναό της Αγίας Παρασκευής και στη συνέχεια στην πλατεία Δημαρχείου.

Το Δ.Σ. του αιμοδοτικού συλλόγου μοίρασε έντυπο υλικό για την εθελοντική αιμοδοσία και γλυκίσματα στους παρευρισκόμενους, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία από κινητή μονάδα του Γ.Ν. Λάρισας. Επίσης έλαβε ζωγραφιές από μαθητές δημοτικών αφιερωμένες στην ημέρα του εθελοντή αιμοδότη και οι ίδιοι τους δώρισαν καπέλα του Αιμοδοτικού Συλλόγου.

Το Δ.Σ. με ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής: "Χάρη στην αγάπη, το ενδιαφέρον και την άμεση ανταπόκριση δεκάδων αιμοδοτών της επαρχίας μας, ο σύλλογός μας κατέχει την πρώτη θέση Πανελλαδικά. Οι δυνατότητές μας όμως είναι ακόμα μεγαλύτερες, ας συστρατευθούμε όλοι μαζί να τις εκμεταλλευτούμε. Δίνοντας αίμα συμβάλλεις στη θεάρεστη κοινωνική προσφορά της αιμοδοσίας, δείχνεις έμπρακτα την αγάπη σου στον πλησίον σου μιμούμενος τον "Πρώτο Αιμοδότη", τον Χριστό μας".

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Γ. Γκαντέλου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1