Συζήτησαν θέματα πυροπροστασίας

ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΙΛΕΛΕΡ Ο ΝΕΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2021 16:25

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον δήμαρχο Κιλελέρ, Θανάση Νασιακόπουλο, πραγματοποίησαν ο νέος περιφερειακός διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας, αρχιπύραρχος Ευάγγελος Φαλάρας και ο υποπυραγός Θωμάς Ντσούνος.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης στην οποία παρευρέθηκαν η αντιδήμαρχος, επικεφαλής της πολιτικής προστασίας του Δήμου Κιλελέρ, Βάνα Χλιάπη - Γκουνιαρούδη και οι αντιδήμαρχοι Κώστας Χατζηκωνσταντίνου και Αλέκος Χονδρονάσιος, συζητήθηκαν μια σειρά από θέματα που σχετίζονται με τη συνεργασία του Δήμου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.  
Ο Δήμαρχος αρχικά ενημέρωσε τον κ. Διοικητή για την άψογη συνεργασία που είχε ο Δήμος Κιλελέρ τόσο με τους αξιωματικούς, όσο και με τους πυροσβέστες την προηγούμενη χρονιά και του ζήτησε να τους μεταφέρει τις ευχαριστίες του.  Εξέφρασε δε την πεποίθησή του ότι η απρόσκοπτη συνεργασία θα συνεχιστεί και φέτος, άποψη την οποία συμμερίστηκε και ο Αρχιπύραρχος. Στη συνάντηση συζητήθηκαν ειδικότερα θέματα πυροπροστασίας που έχουν να κάνουν με την ελεγχόμενη, και όχι τη μεμονωμένη καύση σιτοκαλαμιών, κατόπιν άδειας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και κάτω από την επίβλεψη και τη βοήθεια των αγροτών και των αγροτικών τους μηχανημάτων.  
Συζητήθηκαν επίσης ζητήματα που αφορούν στον καθαρισμό των οικοπέδων εντός των οικισμών, τα οποία κατά τους θερινούς μήνες αποτελούν εν δυνάμει εστίες πυρκαγιάς. Για τον καλύτερο συντονισμό του έργου της πυροπροστασίας στον Δήμο συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί διευρυμένη σύσκεψη στην οποία θα συμμετέχουν οι αντιδήμαρχοι, οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι πρόεδροι, οι τοπικοί σύμβουλοι των Κοινοτήτων και αξιωματικοί της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
VOLTERRA

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1