Συναντήσεις Αυγενάκη με γαλάζια στελέχη

Στη Λάρισα και την Αγιά κατά την επίσκεψή του στη Θεσσαλία

Δημοσίευση: 10 Μαϊ 2021 15:30

Τα Γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στον νομό Λάρισας επισκέφτηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Θεσσαλία, όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ ΛΑΡΙΣΑΣ Χρήστο Καπετάνο και κομματικά στελέχη από τον χώρο του αθλητισμού. Ο κ. Καπετάνος εξήρε το έργο του υφυπουργού και χαρακτήρισε τον Λευτέρη Αυγενάκη ως τον άνθρωπο που με τις τομές του, αλλάζει την πορεία του Ελληνικού αθλητισμού.


Ο κ. Αυγενάκης ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ ΛΑΡΙΣΑΣ για τα καλά του λόγια και έκανε εκτενή αναφορά στα σπουδαία έργα που η ΓΓΑ σε συνεργασία με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και τον πρόεδρο του ΕΑΚΛ Γιάννη Κουρδή, έχουν ολοκληρώσει, αλλά και σε όσα έργα έχουν δρομολογηθεί για το άμεσο μέλλον.
Τέλος ο κ. Καπετάνος προσέφερε στον Λευτέρη Αυγενάκη ένα αναμνηστικό δώρο της επίσκεψής του στη ΔΕΕΠ ΛΑΡΙΣΑΣ, κάνοντας αναφορά στη συμβολή του πρώην γραμματέα της ΝΔ στην εκλογική επιτυχία της ΝΔ., με πρωτεργάτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Νωρίτερα ο κ. Αυγενάκης βρέθηκε στην Αγιά, όπου επισκέφτηκε μαζί με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ  Χρήστο Καπετάνο τα στελέχη της ΔΗΜΤΟ Αγιάς, όπου τους υποδέχτηκε η πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Μαρία Ζεστούλη και ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Γιάννης Αγγελάκας μαζί με κομματικά στελέχη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1