Εκσυγχρονίζει γεωτρήσεις του ΤΟΕΒ Φαρσάλων

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 10 Αυγ 2021 15:23

Στην ανόρυξη και αντικατάσταση εννέα γεωτρήσεων του ΤΟΕΒ Ενιπέα Φαρσάλων προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή ο διαγωνισμός του έργου συνολικού προϋπολογισμού 1.390.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Αγροτικής

Ανάπτυξης του ΕΣΠΑ 2014-2020 της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός αναφέρει τα εξής: «Το νερό είναι η ζωογόνος δύναμη του πλανήτη. Επενδύουμε 1,3 εκατομμύρια ευρώ σε ένα έργο ζωής, με θετικό αντίκτυπο και στο περιβάλλον. Στηρίζουμε τον πρωτογενή τομέα στην πράξη και εκσυγχρονίζουμε τα αντλητικά συγκροτήματα του ΤΟΕΒ Ενιπέα Φαρσάλων. Με έργα όπως αυτό στηρίζουμε την παραγωγή, τις θέσεις εργασίας, τη ζωή στην ύπαιθρο και κατ’ επέκταση το αγροτικό εισόδημα».
Το έργο «Εκσυγχρονισμός γεωτρήσεων ΤΟΕΒ Ενιπέα Φαρσάλων», προϋπολογισμού 1.390.000,00 ευρώ αφορά την ανόρυξη και αντικατάσταση εννέα γεωτρήσεων, του ΤΟΕΒ Ενιπέα Φαρσάλων, με αντικείμενο την τοποθέτηση συσκευών δικτύου και αντλητικών συγκροτημάτων σε κάθε γεώτρηση. Με το έργο επιτυγχάνεται η βέλτιστη ενεργειακά εκμετάλλευση των γεωτρήσεων με παράλληλη εξοικονόμηση ύδατος και προστασία των υπόγειου συστήματος υδάτων της περιοχής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 2022
INTERCOMM FOODS
DHMOS TEMPON 10-6-22
Μείνε μαζί μας
FESTIVAL OLYMPOU 1-7-22

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1