«Στενή συνεργασία των ΔΗΜΤΟ με τη ΔΕΕΠ»

ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Ο Ζ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΣΕ ΕΠΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ

Δημοσίευση: 22 Οκτ 2021 16:10

Διαδοχικές επαφές με τις απερχόμενες διοικήσεις, αλλά και με τους νέους υποψήφιους στις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας σε Φάρσαλα, Τύρναβο και Ελασσόνα είχε ο υποψήφιος πρόεδρος της Διοικητικής Εκλογικής Επιτροπής (ΔΕΕΠ) νομού Λάρισας Ζήσης Γρηγορίου, ενόψει των κυριακάτικων εσωκομματικών εκλογών.


Ο κ. Γρηγορίου, όπως αναφέρει, «διαπίστωσε στις συναντήσεις που είχε, πολύ καλό κλίμα, έντονο ενδιαφέρον της βάσης για τις προσεχείς εκλογές», ενώ δήλωσε «αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα ως προς την υποψηφιότητά του, μετά και το θερμό κλίμα που καταγράφει στις περιοδείες του».
Ο κ. Γρηγορίου υποσχέθηκε ότι ως πρόεδρος της νέας ΔΕΕΠ θα επιδιώξει μία στενότερη συνεργασία με τις Δημοτικές Οργανώσεις και πως θα υπάρχουν κοινές συνεδριάσεις δύο φορές τον μήνα, στην έδρα της κάθε ΔΗΜΤΟ.
Δεσμεύτηκε να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο της απερχόμενης διοίκησης της ΔΕΕΠ και να κυριαρχήσει το ενωτικό κλίμα και μετά τις εκλογές στα νέα κομματικά όργανα, προκειμένου να στηριχθεί ενεργά η Νέα Δημοκρατία από τη βάση, σε όλες τις κρίσιμες μάχες που έχει να δώσει στη συνέχεια.
Ακόμη, ο κ. Γρηγορίου σημείωσε ότι «άκουσε με προσοχή τα παράπονα των στελεχών των ΔΗΜΤΟ για την ελλιπή ενημέρωση που έχουν από την Εφορευτική Επιτροπή για τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών και τις διαδικασίες, με πιο χαρακτηριστική περίπτωση το γεγονός ότι θα στηθούν κάλπες σε όλες τις ΔΗΜΤΟ, εξέλιξη για την οποία τα γαλάζια στελέχη ενημερώθηκαν από τον ίδιο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass