Σε ήρεμο κλίμα οι εκλογές στον Τύρναβο

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαδικασία

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2023 7:30

Από το πρωί οι Τυρναβίτες έσπευσαν στα εκλογικά τμήματα να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Τα εκλογικά τμήματα άνοιξαν χωρίς σοβαρά προβλήματα και απρόοπτα στις 7 το πρωί και έκλεισαν στις 7 το βράδυ. Μικρό πρόβλημα αντιμετώπισαν κάποια τμήματα λόγω απουσίας του ανθρώπινου δυναμικού στις εφορευτικές επιτροπές, με όσους τις στελεχώνουν να προσπαθούν να καλύψουν όλες τις θέσεις.


Η βροχή και η συννεφιά δεν πτόησε τους δημότες, οι οποίοι από νωρίς ψήφισαν ανάλογα με την κατανομή τους στα επιμέρους σχολεία. Τύρναβος, Αμπελώνας και χωριά τίμησαν τη γιορτή της Δημοκρατίας. Ο Τύρναβος γέμισε κόσμο που ταυτόχρονα με την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος, έκαναν και ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα.
Ο δήμαρχος Τυρνάβου, Γιάννης Κόκουρας, αφού ψήφισε και πέρασε από τα εκλογικά τμήματα για να μάθει την εξέλιξη της διαδικασίας, μίλησε στην «Ε» για τις εθνικές εκλογές τονίζοντας πως «η εκλογική διαδικασία εξελίσσεται ομαλά, άνοιξαν όλα τα εκλογικά τμήματα και εδώ από το 3ο Δημοτικό που ψήφισα είδα ότι υπάρχει ροή του κόσμου και αυτό είναι ευχάριστο, για τη γιορτή της Δημοκρατίας πάνω από όλα». Στο πόδι και το Α.Τ. Τυρνάβου που από το πρωί με συνεχείς περιπολίες στα εκλογικά τμήματα διασφάλισε την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών. Ο διοικητής Αστυνόμος Α’ Σεραφείμ Μπίρδας τόνισε πως η Ημέρα της Δημοκρατίας ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ
(Του ανταποκριτή μας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass