Εκθεση κεραμικής της Μαριάννας Γκουντουβά

«ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΕΤΡΙΝΟ ΣΠΙΤΙ» ΣΤΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟ-ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΑΥΡΙΟ 1η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 30 Νοε 2023 11:30

Έκθεση κεραμικής θα πραγματοποιήσει η Λαρισαία κεραμίστρια Μαριάννα Γκουντουβά αύριο Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου στο «The old stone house» στο Συκούριο. Η έκθεση αποτελείται από τρεις ενότητες και περιλαμβάνει μια από Χριστουγεννιάτικα στολίδια με πολύ χρώμα και λάμψη, καθώς και γούρια καλοτυχίας για τη νέα χρονιά. Η δεύτερη ενότητα περιλαμβάνει μοναδικά κοσμήματα από πορσελάνη (για όμορφα δώρα στους αγαπημένους μας) και η τρίτη ενότητα εικαστικά έργα από πηλό υψηλής θερμοκρασίας, όπως επιδαπέδια και κεραμικά γλυπτά (που μπορούν να σταθούν σε κάθε χώρο).

Το «The old stone house» όπου θα πραγματοποιηθεί η έκθεση είναι ένα έργο τέχνης από μόνο του. Είναι το σπίτι του Άγγελου και της Jill, ενός αρχιτέκτονα από τη Λάρισα και μιας σχεδιάστριας από το Λονδίνο και οι καλλιτεχνικές τους πινελιές βρίσκονται παντού. Αγόρασαν αυτό το «σπίτι» πριν από είκοσι χρόνια και με τον χρόνο μεταμόρφωσαν τόσο αυτό όσο και τον κήπο. Διατήρησαν κάποια από τα αυθεντικά χαρακτηριστικά του σπιτιού, όπως πέτρινους τοίχους, ξύλινα πατώματα, δοκάρια οροφής, ωστόσο το σπίτι είναι μοντέρνο, άνετο, γεμάτο φως και… βιβλία. Οι φιλοξενούμενοι συχνά επιστρέφουν, όλοι εκτιμούν το σπίτι και μιλούν για τη γενναιοδωρία και τη φιλοξενία των οικοδεσποτών τους.
Ο Άγγελος και η Jill ξεκίνησαν να φιλοξενούν εκθέσεις τέχνης στο σπίτι τους- αν και δεν είναι γκαλερί, ωστόσο δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να εκτιμήσει κανείς την τέχνη, από το να τη βλέπει σε χώρο και συνθήκες μιας πραγματικής κατάσταση ζωής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass