ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ «Ε»

«Δώστε απαντήσεις στους νεφροπαθείς»

* Για την «εξαφάνιση» δωρεάς 800.000 ευρώ

Δημοσίευση: 02 Οκτ 2016 8:35

Την επαλήθευση ή τη διάψευση του δημοσιεύματος της «Ε» (φύλλο Παρασκευής) με την επιστολή του προέδρου νεφροπαθών Λάρισας ιερέα Γεωργίου Ντάρδα, προς τον αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό Υγείας

Παύλο Πολάκη, τη διοίκηση της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Νεφροπαθών, σχετικά με την «εξαφάνιση» δωρεάς 800.000 ευρώ ενός νεφροπαθούς πολίτη για μηχάνημα αιμοκάθαρσης στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας ζητά με αναφορά του προς τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό, ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης.

Οι νεφροπαθείς της Λάρισας και ολόκληρης της χώρας δικαιούνται να έχουν ποιότητα ζωής επισημαίνει ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, που τονίζει στον υπουργό αλλά και στον αν. υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη την υποχρέωσή τους να απαντήσουν στους ανθρώπους αυτούς που καθημερινά δίνουν μάχη για τη ζωή τους τι απέγιναν τα χρήματα της δωρεάς. Την αγωνία τους άλλωστε επισημαίνει ο Γιώργος Κατσιαντώνης και τον τεράστιο αγώνα που δίνουν μέσα στα Νοσοκομεία, περιγράφει με τον πλέον «ζωντανό» λόγο του ο πρόεδρος των νεφροπαθών Λάρισας στην επιστολή του που δημοσιεύτηκε στην «Ε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass