Ψιθυριστά και άλλα

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2020 18:00 | Τελευταία ενημέρωση: 16 Ιαν 2021 20:41
Στην πρόσφατη επίσκεψή τους στο ΥΠΑΑΤ, μετά τη συνάντηση με τον Μ. Βορίδη, οι διοικούντες της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων δεν παρέλειψαν να περάσουν και από το γραφείο της υφυπουργού, αρμόδιας για τη ζωική παραγωγή, Φ. Αραμπατζή. Γ.Ρ. Στην πρόσφατη επίσκεψή τους στο ΥΠΑΑΤ, μετά τη συνάντηση με τον Μ. Βορίδη, οι διοικούντες της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων δεν παρέλειψαν να περάσουν και από το γραφείο της υφυπουργού, αρμόδιας για τη ζωική παραγωγή, Φ. Αραμπατζή. Γ.Ρ.

Περί ΕΛΓΑ
ΝΑΙ στις αποζημιώσεις για τους καρπουζοπαραγωγούς, των οποίων η

φετινή σοδειά έμεινε απούλητη, όχι στην είσοδο ιδιωτών στον ΕΛΓΑ και υπομονή με την περίφημη Αναθεώρηση του Κανονισμού. Αυτά τα συμπεράσματα βγήκαν από την προχθεσινή πολύωρη συνεδρίαση στη Βουλή για τον ΕΛΓΑ, την οποία ανέμεναν με ενδιαφέρον οι παραγωγοί. Αρκετοί περίμεναν ότι θα ανακοινωνόταν και η ημερομηνία καταβολής του 35% (εκκαθάριση) των αποζημιώσεων του 2019, αλλά ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος προτίμησε την ασφαλή και καθιερωμένη απάντηση... «θα πληρωθεί εντός ημερών». Ανάλογη απάντηση είχε δώσει και στην «Ε» στην πρόσφατη συνέντευξή του.
Δυστυχώς η περίφημη Αναθεώρηση του Κανονισμού αργεί ακόμη.
Διότι όπως προέκυψε από την προχθεσινή συζήτηση στη Βουλή δεν υπάρχει καμιά αναλογιστική μελέτη σε εξέλιξη και αυτή που εννοούσε ο ΣΥΡΙΖΑ αφορούσε μελέτη κόστους και βιωσιμότητας του Οργανισμού. Όπως ανέφερε ο Μ. Βορίδης «προέχει η σύνταξη «κοστολογικής ασφαλιστικής μελέτης, η οποία θα είναι έτοιμη τον Οκτώβριο».
Όσον αφορά στα περί ιδιωτικής ασφάλισης του ΕΛΓΑ, το σενάριο απομακρύνεται. Οι ιδιώτες θέλουν καθαρό από χρέη και ελλείμματα τον Οργανισμό, με τον υπουργό να τους απαντά: Μα αν τον εξυγιάνω, εσάς τι σας θέλω στο παιχνίδι...
Γ.Ρ.

Αργυρό μετάλλιο
ΑΡΓΥΡΟ μετάλλιο για τον Χρήστο Κέλλα στις ομιλίες στην ολομέλεια της Βουλής. Ο Λαρισαίος πολιτικός βρίσκεται στη δεύτερη θέση των πρωταθλητών βουλευτών της ΝΔ με 23 ομιλίες, μετά τον βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Στράτο Σιμόπουλο που κατέγραψε 27.
Να σημειωθεί ότι ο Χρ. Κέλλας έχει την ίδια επίδοση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος έχει μιλήσει επίσης 23 φορές στη Βουλή. Αν μάλιστα μετρούσε κάποιος και την παρουσία του Λαρισαίου στη Βουλή, τότε το χρυσό μετάλλιο στα κοινοβουλευτικά καθήκοντα ήταν δεδομένο...
Γ.Ρ.


Εργασιομανής
ΤΙ και αν το καλοκαίρι βρίσκεται στα φόρτε του και οι υπάλληλοι παίρνουν άδειες. Ο νέος διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Γρηγόρης Βλαχάκης, γνωστός εργασιομανής, βρήκε την ευκαιρία να αξιοποιήσει τον «νεκρό χρόνο» γνωρίζοντας πως με όσα έχουν προηγηθεί η πίστωση χρόνου φαντάζει πολυτέλεια.
Με συνεργάτη τον υπηρεσιακό προκάτοχό του Απόστολο Κομνό, που επέστρεψε με γεμάτες τις μπαταρίες από την καλοκαιρινή του άδεια, ιεραρχεί θέματα και δρομολογεί κινήσεις δίνοντας αγώνα δρόμου με το χρόνο για να προλάβει έργα που ξεπερνούν τα 25 εκατ. ευρώ. Αν τα προλάβει η εικόνα του νοσοκομείου θα αλλάξει σημαντικά τα επόμενα χρόνια. Αρκεί το Υπουργείο Υγείας να μην του βάλει τρικλοποδιά καθυστερώντας και άλλο τον ορισμό νέου Διοικητικού Συμβουλίου, που παραμένει σε εκκρεμότητα.
Δ.Κ.

Όπως στη Βουλή
ΗΤΑΝ μια καλή στιγμή για το Δημοτικό Συμβούλιο αλλά επισκιάστηκε από την ανατροπή της απόφασης για τη λήψη του δανείου για την ανανέωση του μηχανολογικού εξοπλισμού της Υπηρεσίας Καθαριότητας. Ευρύτατη η συναίνεση για την τροποποίηση του κανονισμού λειτουργίας –η προηγούμενη έγινε πριν 9 χρόνια στις 9 Ιουνίου 2011 επί προεδρίας του Θανάση Μητσιού.
Καινοτόμα η πρόβλεψη για ερωτήσεις των δημοτικών συμβούλων όπως των βουλευτών στη Βουλή. Σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο που δεν θα χρειάζεται απαρτία, ο κάθε δημοτικός σύμβουλος θα καταθέτει προβληματισμούς και προβλήματα, θα παίρνει απαντήσεις και μαζί του θα παίρνει απαντήσεις και ο πολίτης.
* * *
Πρωτόγνωρη διαδικασία για Δημοτικό Συμβούλιο, θετικά τα πρώτα μηνύματα στο Δημαρχείο από άλλους δήμους που έσπευσαν να ρωτήσουν για τη διαδικασία αλλά και άλλες λεπτομέρειες. Πρόθυμος ο πρόεδρος του Δ.Σ. μοίραζε απαντήσεις διευκρινίζοντας πάντως ότι πρόκειται απλά για μια διαδικασία που δίνει δυνατότητες. Ο τρόπος και ο βαθμός αξιοποίησης των δυνατοτήτων είναι θέμα προσώπων, συνεπώς των δημοτικών συμβούλων. Και αυτό θα φανεί στην πράξη.
Δ.Κ.

Καταλύματα και κοινωνικός τουρισμός
ΠΑΛΙΟ, γνωστό, δίκαιο αλλά ειδικά φέτος επίκαιρο το αίτημα ιδιοκτητών τουριστικών καταλυμάτων των παραλίων του νομού: Η πρόβλεψη ότι, το κατάλυμα που μετέχει στο πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού, δεν μπορεί να βρίσκεται στην ίδια Περιφερειακή Ενότητα με αυτήν της μόνιμης κατοικίας του δικαιούχου ή σε απόσταση μικρότερη των 60 χιλιομέτρων από αυτήν, αφαιρεί από τους επιχειρηματίες των παραλίων των Δήμων Τεμπών και Αγιάς, τους κύριους παραθεριστές αυτών των περιοχών που είναι οι Λαρισαίοι.
Ειδικά φέτος που λόγω της πανδημίας οι αφίξεις στα τουριστικά θέρετρα είναι περιορισμένες, η συγκεκριμένη απαγόρευση λειτουργεί καταστροφικά για την περιοχή.
Ούτε οι αλλοδαποί τουρίστες, ούτε ο εσωτερικός τουρισμός από άλλες, ακόμη και γειτονικές, περιοχές, είναι ικανοί να «σώσουν» την κατάσταση.
«Απορώ πώς αυτό δεν το βλέπουν οι πολιτικοί άρχοντες του τόπου, αλλά και οι ασχολούμενοι με τον τουρισμό επιχειρηματίες», η εύλογη απορία ιδιοκτήτη τουριστικών καταλυμάτων των παραλίων του νομού.
Δ.Χ.

Μασκοφόροι και διακοπές
*ΣΙΓΟΥΡΑ θα αποδειχθεί χρήσιμη η μάσκα που φοράμε για τον κορονοϊό, τις επόμενες μέρες που θα βράζει ο τόπος στον κάμπο. Κάποιοι σκοπεύουν να την χρησιμοποιήσουν ως μαντίλι ή μπαντάνα στο μέτωπο για τον ιδρώτα... Μεταξύ σοβαρού και αστείου κάποιοι Λαρισαίοι ζητούν απ΄τον Χαρδαλιά το επόμενο 48ωρο, λόγω καύσωνα να εξαιρέσει την πόλη μας από την υποχρέωση της μάσκας.
*Στο μεταξύ μπαίνουμε στον μήνα των διακοπών κι όσοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα ρευστότητας κοιτούν κλέφτικα προς τα παράλια του νομού και στο ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου. Ίσως πάλι να μην το κουνούσαν από το σπίτι τους, αλλά όσο σκέφτονται την καραντίνα που πέρασαν κι αυτή που έρχεται, καταλήγουν στο γνωστό άσμα: Μια ζωή την έχουμε κι αν δεν τη γλεντήσουμε...
*Κι όπως έγραψε και ο άλλος στον «τοίχο» του: Έχω καθίσει μπροστά από τον ανεμιστήρα, με τα χέρια ανοιχτά και παριστάνω τη Ρόουζ, αλλά δεν έχω Τιτανικό, δεν έχω Τζακ, δεν έχω τόπο, δεν έχω ελπίδα, δεν θα με χάσει καμιά πατρίδα...
Γ.Ρ.

Αναλογική
ΜΕ ανάρτησή του στο facebook ο πρώην δήμαρχος Κωνσταντίνος Τζανακούλης δίνει μια ενδεικτική απάντηση αναφορικά με όσα του καταμαρτυρά η δημοτική αρχή για τα δάνεια που είχε πάρει ο Δήμος Λαρισαίων επί των ημερών του. Αφού εξηγεί ότι οι δήμοι είναι οικονομικοί οργανισμοί, υποστηρίζει ότι πράγματι ο Δήμος δανειοδοτήθηκε με ευνοϊκούς όρους εξαιτίας της πιστοληπτικής του ικανότητας ως αποτέλεσμα της συνετής διαχείρισης διότι «πέραν των άλλων αυξήσαμε τα έσοδα του Δήμου και μειώσαμε τις δαπάνες...».
Υπενθυμίζοντας πως η τότε αντιπολίτευση και νυν συμπολίτευση ποτέ μα ποτέ δεν ψήφισε τα δάνεια της δικής του δημοτικής αρχής, της συστήνει να μέμφεται την απλή αναλογική παρά τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης.
Τέτοια πολιτική ευκαιρία δεν μπορούσε να την αφήσει να πάει χαμένη ο πρώην δήμαρχος...
* * *
Να και η υπόσχεση του Κων. Τζανακούλη. Στο κλείσιμο της ανάρτησής του δεσμεύεται να δώσει λεπτομέρειες για μη δημότη «συμπολίτη» που έκανε 2 γραπτές αναφορές στην Εισαγγελία για υποτιθέμενο έλλειμμα στον Δήμο με τον έλεγχο να στοιχίζει 12 χιλιάδες ευρώ στο ελληνικό δημόσιο για την πληρωμή εξωτερικών ελεγκτών.
Αρχίζει και γίνεται ενδιαφέρον αν εκπληρώσει τη δέσμευσή του ο πρώην δήμαρχος.
Δ.Κ.

Παράπονα
ΣΤΗ διακοπή της κυκλοφορίας μέσω της παλιάς εθνικού οδού στα Τέμπη- Αγία Παρασκευή προχώρησε η «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.» για να γίνουν έκτακτες εργασίες βραχοπροστασίας. Μέχρι εδώ καλά αφού πρόκειται για την προστασία των πολιτών. Ωστόσο από τις προηγούμενες ημέρες Λαρισαίοι που βρίσκονταν στα παράλια του πρώην Δήμου Ευρυμενών, δηλαδή το Στόμιο, την Αλεξανδρινή, το Κόκκινο Νερό, την Πλατιά Αμμο, την Κουτσουπιά, την Παλιουργιά, την Καρίτσα κ.ά., χθες βρέθηκαν εγκλωβισμένοι.
Μιλώντας χθες στη στήλη ο πρόεδρος της Κοινότητας Στομίου Νίκος Σαμαράς επεσήμανε ότι όταν πρόκειται για ξαφνικές παρεμβάσεις από την «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.» καλό είναι να τοποθετούνται πινακίδες ενημέρωσης για τους οδηγούς και αυτό γιατί από την ευρύτερη περιοχή οι πολίτες έφταναν στην είσοδο των Τεμπών προς Λάρισα και τους γύριζαν πίσω. Μια πινακίδα στη διασταύρωση πριν το Ομόλιο προς παράδρομο Πυργετού και αναγκαστική είσοδο στον νέο αυτοκινητόδρομο θα διευκόλυνε τους πολίτες».
Ας το έχει κατά νου η εταιρεία για την επόμενη φορά. Άλλωστε κάποιες πινακίδες δεν κοστίζουν.
Κ.Τσ.

Καλύτερη σήμανση
ΤΗ διαμαρτυρία του για «την απουσία πινακίδας, η οποία θα ενημερώσει σωστά τον ταξιδιώτη στο κυκλικό κόμβο του Ευαγγελισμού για το πού θα κατευθυνθεί για τον παράδρομο, δίχως να πληρώσει διόδια» εκφράζει συμπολίτης μας.
Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει στη στήλη «στο συγκεκριμένο κόμβο η πινακίδα «Λάρισα» είναι –εκ του πονηρού- εγκατεστημένη σε τέτοιο σημείο που οδηγεί -όσους δεν γνωρίζουν την περιοχή- στα πλευρικά διόδια της εταιρείας και από κει στον αυτοκινητόδρομο.
Προφανώς η πινακίδα θα πρέπει να τοποθετηθεί ακριβώς στο σημείο που πρέπει να στρίψει κάποιος για τον παράδρομο και όχι νωρίτερα» επισημαίνει.
Γ.Ρ.


Ασταμάτητη
ΔΕΝ επιλέχθηκε μόνο στην αντιπροσωπεία της παράταξής της στο Προεδρικό Μέγαρο, η Λαρισαία του ΚΙΝΑΛ, Λίτσα Λιακούλη.
Σταθερά συμμετέχει σε πάνελ κεντρικών μέσων ενημέρωσης, αρθρογραφεί σε μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδες και η παρουσία της με ομιλίες και παρεμβάσεις στη Βουλή, για όλα τα κεντρικά και τοπικά ζητήματα, είναι καθημερινή.
Δεν φαίνεται πάντως να σταματά λεπτό και δείχνει αποφασισμένη να συμβάλλει σε λύσεις, για όλα τα θέματα του νομού. Προφανώς, ήρθε για να μείνει...
Δ.Κ.

Έξοδα
*«ΘΕΤΙΚΗ εξέλιξη χαρακτήρισε την τοποθέτηση του εκπροσώπου της τουρκικής προεδρίας περί παγώματος των ερευνητικών επιχειρήσεων της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας...»
Ανακουφισμένος ο Λαρισαίος μ΄ αυτά που άκουγε χθες. Έδειχνε ωστόσο εκνευρισμένος.
- Και τόσα έξοδα ποιος θα τα πληρώσει τζάνου μ΄ ; Ξέρεις πόσο κάνει την ημέρα να τρέχει μια φρεγάτα πέρα δώθε; Όλος ο στόλος στ΄ ανοιχτά, σύμπαν το στράτευμα σε επιφυλακή; Μας περισσεύουν, νομίζει ο Ερντογάν;
-Μα αυτό ακριβώς γνωρίζει...
Ζ.

Πολύ φαΐ
*ΤΑ φαγανά παιδιά της Λάρισας σε νέες περιπέτειες.
- Γιατί κλαίει το παιδί αγάπη μου;
- Γιατί βρε Μαίρη δεν ξέρει να μοιράζεται.
- Πάλι έφαγες το παγωτό του;
* * *
*- ΟΧΙ ότι έχω γίνει πολύ λαίμαργος βρε παιδιά αλλά όταν φτερνίζομαι αντί για γείτσες ακούω πίτσες.
* * *
*- ΠΗΡΑ μια τρομάρα ότι κόλλησα κορονοϊό γιατί είχα δυσκολία στην αναπνοή. Τελικά ξεκούμπωσα το κουμπί από το παντελόνι και όλα καλά. Απ΄ το φαΐ ήταν.
Ζ.

Η ζωή δεν μπορεί να περιμένει
ΠΑΡΑ τη θερινή ραστώνη η ΟΝΝΕΔ συνεχίζει τις αξιόλογες δράσεις και πρωτοβουλίες. Έτσι σε συνεργασία με τη Γραμματεία Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία ευαισθητοποίησης γύρω από τη δωρεά μυελού των οστών.
Με κάλεσμα που απεύθυνε η ΟΝΝΕΔ προς τα μέλη της και όλους τους νέους ζητά να μπουν στον αγώνα ζωής, να συνδράμουν τους ασθενείς με ένδειξη μεταμόσχευσης και να γίνουν δότες μυελού των οστών. Ελπίζουμε να βρει ανταπόκριση η κίνηση αυτή.
Γ.Ρ.

Μάσκες
* ΤΟ δύσκολο δεν είναι να συνηθίσουμε τη μάσκα. Η μπούργκα, αν δεν αποδώσει το μέτρο, θα έχει μια δυσκολία. Πάντως αν και η επιτροπή των επιστημόνων που συμβουλεύει την κυβέρνηση έχει δώσει ήδη τα διαπιστευτήρια της επάρκειάς της, ωστόσο κάποιες οδηγίες δεν διέπονται από λογική συνοχή. Πώς είναι δυνατόν να επιβάλλονται περιοριστικά μέτρα στο εσωτερικό, ενώ ακριβώς την ίδια στιγμή ανακοινώνεται περαιτέρω άνοιγμα των συνόρων σε χώρες όπου η πανδημία καλπάζει; Γιατί καταργήθηκε η υποχρεωτικότητα της χρήσης μάσκας στα πολυκαταστήματα και τώρα λίγες εβδομάδες μετά την επιβάλλουμε σε όλα τα εμπορικά; Δυστυχώς η αντίφαση υπονομεύει τη συμμόρφωση...
Γ.Ν.

Δίκαια αιτήματα
*ΠΑΝΤΑ αγωνιστικός ο Αγροτικός Σύλλογος Αμπελώνα με τον πρόεδρό του Γιώργο Σακοράφα να έρχεται, για άλλη μια φορά, σε αντιπαράθεση και με την τωρινή κυβέρνηση για τις τιμές των φαρμάκων - λιπασμάτων, των κυβερνητικών χαρατσιών, την τιμή του πετρελαίου σε σχέση με τις χαμηλές τιμές των προϊόντων που παράγουν οι αγρότες.
Και ο σύντροφος, καθαρόαιμος κομμουνιστής, Γιώργος σημειώνει: «Το ίδιο τροπάριο δυστυχώς, εξακολουθεί να ακολουθεί και αυτή η κυβέρνηση όπως και οι προηγούμενες. Πουλάμε τα προϊόντα που παράγουμε με κόπο και φέτος στην κρίσιμη για εμάς περίοδο της συγκομιδής τους χωρίς να γνωρίζουμε την τιμή τους, καρπούζια, αχλάδια, ροδάκινα βιομηχανικά και επιτραπέζια κλπ.» Θα εισακουστούν άραγε;
Κ.Τσ.

Παράπονα
* ΤΟ φυσάνε και δεν κρυώνει οι λογιστές. Ένα μήνα παράταση δόθηκε για τις φορολογικές δηλώσεις. Μέχρι τις 28 Αυγούστου η νέα προθεσμία. Ουδέποτε δόθηκε τόση μεγάλη διάρκεια στη διαδικασία. Όχι ότι δεν το ήθελαν, αλλά τους κάθισε κάπως στραβά. Ο Αύγουστος είναι μήνας διακοπών για τα λογιστικά γραφεία και τώρα θα αναγκαστούν όλο το διάστημα να συμπληρώνουν έντυπα και να υποβάλλουν δηλώσεις. Το είχαν «μυριστεί» από νωρίς και ζητούσαν επιμόνως παράταση, για τις δηλώσεις ελευθέρων επαγγελματιών και επιχειρήσεων μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, αλλά για κακή τους τύχη, δεν τους πέρασε... Παραπονούμενοι και με το δίκιο τους...
Γ.Ν.

Ρομάντζο
*ΓΙΑΤΙ τιμούμε τους μεγάλους κλέφτες της κυβέρνησης για πράξεις που, αν γίνονταν από φτωχούς ανθρώπους, θα τιμωρούνταν με απαγχονισμό; Γιατί θαυμάζουμε το ένα είδος κλέφτη και περιφρονούμε το άλλο; Πιστεύω πως η αιτία είναι το μέγεθος του εγκλήματος. Αυτό που εμείς οι κοινοί θνητοί θέλουμε να βλέπουμε είναι τα μεγάλα κίνητρα, απληστία, λαγνεία, εκδίκηση, πέρα από κάθε όριο, πέρα από την κλίμακα μεγέθους της καθημερινότητας. Είναι πολύ πιο ενδιαφέρον να βλέπεις τον Αντώνιο να χάνει ολόκληρο τον κόσμο για χάρη της Κλεοπάτρας παρά τον Ντικ να χάνει το μεροκάματό του στην ταβέρνα.
Με το υπερκείμενο παράθεμα από τον Τόμας Πίντσον, τον μυθικό Αμερικανό συγγραφέα, ξεκινάει ο Ιερώνυμος Λύκαρης στο ‘’Ρομάντζο των καθαρμάτων’’, ένα ερωτικό-αστυνομικό μυθιστόρημα της σύγχρονης εποχής, με πρωταγωνιστές μαφιόζους της νύχτας, διεφθαρμένους πολιτικούς αρχιερείς της διαπλοκής, λαϊκοπόπ τραγουδίστριες και μπεστσελλερίστριες συγγραφείς γυναικείων μυθιστορημάτων αλλά και δημοσιογράφους, ρουφιάνους και μη, περίεργους αστυνομικούς, σε μια περίπλοκη ιστορία ή μάλλον περισσότερες από μία που εν τέλει συντίθενται με μαεστρία.                     

Ζ.

 

LIOYPAS CIU

Ανήσυχοι οι Σαμαριναίοι Νίκος Λιούπας και Μιχάλης Σακελάρης από την απαγόρευση των πανηγυριών και τον Αύγουστο, αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους διασκέδασης στο ορεινό χωριό των Γρεβενών. Αν και το κλαρίνο, ο χορός και το γλέντι είναι αναντικατάστατα.
Γ.Ρ.

 

MPIZIOY CIU

Από τις πρώτες της Βουλής που ακολούθησε τις οδηγίες περί μάσκας η Λαρισαία Στέλλα Μπίζιου. Έδωσε το παράδειγμα...

 

ODOS CIU

Κόλλησε;

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass