Το πρώτο εξώφυλλο του Playboy χωρίς γυμνό

Δημοσίευση: 05 Φεβ 2016 14:20

Τέλος εποχής για το θρυλικό περιοδικό του Χιου Χέφνερ. Όπως είχε ανακοινωθεί στο τέλος του 2015, τέρμα τα γυμνά για το περιοδικό που τόσα χρόνια τα λάτρεψε με μοναδικό τρόπο.Αυτά που ήξερες για το Playboy να τα ξεχάσεις. Μεγάλη στροφή για το περιοδικό από το τεύχος Μαρτίου. Όχι πια γυμνό, μόνο αισθησιακό. Τόσο στο εξώφυλλό όσο και στις κεντρικές σελίδες με τη φωτογράφηση της playmate. Η πρώτη καλλονή που ποζάρει με αυτό τον τρόπο έχει επώνυμο βαρύ σαν ιστορία.

Έτσι παρουσιάζει το Playboy την πρώτη "μη γυμνή Playmate", Ντρι Χέμινγουεϊ, κόρη της Μάριελ Χέμινγουεϊ και εγγονή του μεγάλου Ερνεστ.Αυτή είναι η μόνη φωτογραφία που έχουμε προς το παρόν από αυτή τη νεαρά, όμως μας έκανε μεγάλη εντύπωση το εξώφυλλο και το παρουσιάζουμε στην επόμενη σελίδα. Ιδού λοιπόν το εξώφυλλο που γράφει ιστορία με την καλλονή Σάρα ΜακΝτάνιελ (Sarah MacDaniel) να ποζάρει για με selfie χαιρετόντας όλους με ένα "Heyyy".

Η αναφορά στη γενιά του ίντερνετ και των social media είναι εμφανής. Νέα εποχή λοιπόν και για το Playboy και αναμένουμε τη συνέχεια.

Πηγή: womenonly.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass