ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Εσείς γυμνάζετε και τα παιδία παίζει

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2014 13:43 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 20:18

Αν μέχρι τώρα η δικαιολογία για να μην γυμνάζεστε ήταν το ότι δεν είχατε που να αφήσετε το παιδί, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε καθώς πλέον και στη Λάρισα, λειτουργούν  γυμναστήρια με χώρο απασχόλησης για τα παιδιά. 

Ο τρόπος λειτουργίας τους είναι απλός και πρακτικός και έρχεται να καλύψει μια πραγματική ανάγκη της σύγχρονης μητέρας, η οποία βρίσκεται εγκλωβισμένη ανάμεσα στη δουλειά και τη μητρότητα, με αποτέλεσμα να βάζει τον εαυτό της σε δεύτερη μοίρα.

Κι όμως, είναι γνωστό πως μια ευτυχισμένη μαμά που νιώθει σίγουρη και όμορφη με τον εαυτό της, είναι η καλύτερη συνταγή για ευτυχισμένα παιδιά.  

Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτή τη νέα υπηρεσία για να χάσετε περιττά κιλά, να εκτονωθείτε και να απολαύσετε τα οφέλη της γυμναστικής, όσο το παιδί- υπό την επιτήρηση εξειδικευμένου προσωπικού, απασχολείται στον παιδότοπο.

Εξάλλου η γυμναστική αποτελεί την καλύτερη  ασπίδα για τη γενικότερη ψυχική και σωματική υγεία της γυναίκας. Σύμφωνα με μελέτες που έχουν διεξαχθεί κατά καιρούς η συστηματική άθληση βοηθά στην καταπολέμηση του άγχους και της κατάθλιψης, η οποία βάλλει κυρίως το γυναικείο φύλο, στην ελαχιστοποίηση των πόνων κατά την έμμηνο ρύση, ενώ έχει και αντιγηραντικά οφέλη.

Τέλος, εκτός από την βελτίωση της εμφάνισης και της γενικής υγείας, πολλές γυναίκες ισχυρίζονται ότι η άσκηση βοηθάει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησής τους σε όλες τις πτυχές της ζωής τους. Μην ξεχνάτε ότι η άσκηση δίνει στις γυναίκες την αίσθηση της ολοκλήρωσης, η οποία σχετίζεται με την αυτοεκτίμηση. Αυτό μπορεί να έχει μια ισχυρή επίδραση στην «αυτο-εικόνα». Η άσκηση, πέρα από τα οφέλη στην υγεία που σας προσφέρει, είναι ένα σημαντικό συστατικό για την ποιότητα ζωής του ατόμου!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass