ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Το νέο ημερολόγιο της Ένωσης Γυναικών Ελλάδας

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2014 22:51 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:44

 

Τη νέα έκδοση του ημερολογίου 2014 με θέμα «Η Ελληνίδα στο χρόνο» παρουσίασε απόψε σε εκδήλωση  της η  Ένωση Γυναικών Ελλάδας (ΕΓΕ)- παράρτημα Λάρισας.

Η έκδοση αυτού του θεματικού ημερολογίου αποτελεί μια από τις κύριες δραστηριότητες της Ένωσης Γυναικών Ελλάδας και ήταν θέμα συζήτησης σε πολλά  παραρτήματα, σε τοπικό, περιφερειακό και πανελλαδικό επίπεδο.

Στην  αποψινή παρουσίαση του στη Λάρισα, η  πρόεδρος του παραρτήματος κ. Αγγέλα Βαγενά αναφέρθηκε στη θέση της ελληνίδας γυναίκας μέσα στο χρόνο, από την κλασική αρχαιότητα και τη Σπάρτη μέχρι και τον 21ο αιώνα.

Η κ. Βαγενά στην ομιλία της τόνισε μεταξύ άλλων ότι χρονολογικά οι σταθμοί του ημερολογίου θα είναι ο διαχωρισμός περιόδων, με βάση γεγονότα που σημάδεψαν τη χώρα μας, με σκοπό να γνωστοποιήσουν στοιχεία για την ελληνίδα γυναίκα που εν πολλοίς μένουν άγνωστα γύρω από τη δράση της και το ρόλο που αυτή διαδραμάτιζε μέσα στην κοινωνία.

Στη συνέχεια της εκδήλωσης τα μέλη και οι φίλες της Ένωσης Γυναικών είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν αυτό το "ταξίδι στο χρόνο" παρακολουθώντας ένα μουσικό βίντεο - αφιέρωμα- δημιουργία του παραρτήματος της Κω  που στάλθηκε στη Λάρισα ειδικά για αυτή την εκδήλωση.

Παράλληλα ενημερώθηκαν για τις επόμενες δράσεις του τοπικού παραρτήματος και τις παρεμβάσεις της Ένωσης Γυναικών προς τη Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων.
Ιδιαίτερη ικανοποίηση έδειξαν τα νέα μέλη της Ένωσης Γυναικών μετά την επιτυχή διοργάνωση  σεμιναρίων με σκοπό την ανάπτυξη δεξιοτήτων τους όπως: "Επιμελητής φροντίδας για άτομα Γ΄ηλικίας" και  "Περιποίηση νυχιών με φυσικά και τεχνητά μέσα"  και εκφράσθηκε η ανάγκη για περαιτέρω σεμινάρια για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας των γυναικών και τον επανασχεδιασμό της καριέρας τους.
 

 

                                                                                                   Σοφία  Ορφανιώτη

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass