ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΙΛΕΛΕΡ

«Ένα πράγμα θέλει δήμαρχε: Δουλειά!»

Δημοσίευση: 16 Σεπ 2016 15:12

Με έκπληξη κύριε Νασιακόπουλε διάβασα στο φύλλο της εφημερίδας «Ελευθερία» την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου ότι για τις πλημμύρες που προκάλεσε η βροχόπτωση της Τετάρτης στο δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Κιλελέρ που εσείς έχετε την τιμή να είστε Δήμαρχος ότι δεν λειτούργησε το δίκτυο ομβρίων υδάτων και ότι ο ανθρώπινος μηχανισμός του Δήμου ήταν στο πόδι.

Δεν μας είπατε όμως κύριε Δήμαρχε πώς θα λειτουργήσει το δίκτυο. Θεωρώ ότι κάποιος πρέπει να το συντηρήσει, να το επισκευάσει κύριε Νασιακόπουλε αν είναι απαρχαιωμένο και έχει φθορές, να το καθαρίσει αν έχει σκουπίδια που εμποδίζουν τα νερά να βρούν δίοδο ή ακόμη και να το αντικαταστήσει αν δεν μπορούν να γίνουν τίποτα από τα προηγούμενα.

Ποιος είναι υπεύθυνος για να κάνει αυτές τις εργασίες κύριε Δήμαρχε; Επειδή λοιπόν είστε και άνθρωπος του επιχειρείν με επιχειρήσεις στον τόπο μας σας ρωτάω το εξής: Υπήρχε ποτέ περίπτωση στις επιχειρήσεις σας να είχατε τέτοια προβλήματα και να μην φροντίζατε να τα λύσετε κύριε Νασιακόπουλε, με οποιοδήποτε κόστος και τίμημα; Την απάντηση την γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά. Γιατί λοιπόν στον Δήμο σας να μην γίνουν τα ίδια πράγματα;

Όσον αφορά τους ανθρώπους που είχατε στο πόδι τη συγκεκριμένη μέρα κύριε Νασιακόπουλε σημειώνω τα εξής: Από όλους αυτούς που αναφέρετε έναν μόνο είδα στο κέντρο της Νίκαιας ο οποίος ήρθε με μηχανάκι και αδιάβροχο μια ώρα αφότου σταμάτησε η βροχή και ο οποίος πιθανόν έτρεχε από εδώ και από εκεί χωρίς μέσα και χωρίς να μπορεί να προσφέρει τίποτα.

Οι υπόλοιποι πιθανόν ήταν σε άλλα σημεία του Δήμου σας φαντάζομαι και εκείνοι μόνο για να επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει πρόβλημα και ότι δεν λειτούργησε το δίκτυο. Τους ανθρώπους λοιπόν που στέλνεις δεν τους θέλουμε να μας χτυπάνε την πλάτη και να μας λένε ότι έχουμε δίκαιο. Θέλουμε να τους στέλνεις με μέσα και να μας λύνουν το πρόβλημα.

Το ίδιο δίκαιο μου έδωσε και ένας από τους 8 υπαλλήλους που έστειλες την επόμενη για να καθαρίσουν τον πεζόδρομο χωρίς να μου το πει απλά κουνώντας το κεφάλι του. Δίκαιο κύριε Νασιακόπουλε ξέρουμε πολύ καλά ότι έχουμε και δεν θέλουμε κανένας να μας το επιβεβαιώνει. Το πού θα το βρούμε και από ποιον δεν ξέρουμε Δήμαρχε.

Πρέπει να καταλάβετε πολύ καλά ότι δεν σας θέλουμε στη λιακάδα και όταν όλοι είμαστε μέσα στην τρελή χαρά. Στα δύσκολα σας θέλουμε και εκεί σας κρίνουμε. Δυστυχώς δώσατε τις εξετάσεις σας και πήρατε με την αξία σας το απόλυτο «μηδέν».

Με τα προχθεσινά γεγονότα όπως και με τα αντίστοιχα που έγιναν προ διετίας για τα οποία υπεύθυνη ήταν η προηγούμενη δημοτική αρχή μας γυρίσατε πίσω τουλάχιστον 3 δεκαετίες για να μάθουμε οι νεότεροι και να θυμηθούν οι παλαιότεροι αντίστοιχες πλημμύρες στα τέλη της δεκαετίας του ’70.

Δυστυχώς κύριε Νασιακόπουλε είμαστε στο 2016 και αν θέλουμε να πάμε μπροστά τον τόπο πρέπει να αφήσουμε πίσω το παρελθόν ειδικά αυτό που μας οδήγησε σε αυτά που βιώνουμε σήμερα. Δεν λέω ότι είναι εύκολο και απλό. Ένα πράγμα θέλει δήμαρχε. Δουλειά, δουλειά, δουλειά… Όσοι μπορούν τουλάχιστον, όσοι δεν μπορούνε το μοναστήρι να ’ναι καλά. Άλλαξε ρότα κύριε δήμαρχε γιατί βλέπεις το γιαλό στραβό και δεν κοιτάς πως εσύ αρμενίζεις.

Αθανάσιος Κυριτσόπουλος, κάτοικος Νίκαιας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass