Η υπομονή μας εξαντλήθηκε. Ώρα μηδέν!

Δημοσίευση: 20 Ιουν 2015 8:02

 

Δυστυχώς η Κυβέρνησή μας αποδείχτηκε η πιο ακατάλληλη και επικίνδυνη για τον χειρισμό του τόσο σοβαρού θέματος των διαπραγματεύσεων με τους εταίρους – δανειστές μας και δεν μπορούμε να την εμπιστευόμαστε πλέον. Η συντριπτική πλειοψηφία των σκεπτόμενων πολιτών αγανάκτησε από τα χονδροειδή ψεύδη της Κυβέρνησης, τον λαϊκισμό και τη δημαγωγία της, διότι κύριο μέλημά της είναι να φανεί αρεστή στην παλαιοκομματική της αριστερή πτέρυγα, που ζήλεψε τη δόξα της Σοβιετικής Ένωσης και των κομμουνιστικών χωρών της Ανατολικής Ευρώπης και θέλει να εφαρμόσει το Οικονομικό τους σύστημα μεταβάλλοντας σε σοσιαλιστική χώρα όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η δημιουργική ασάφεια, οι αντικρουόμενες απόψεις κορυφαίων Υπουργών της και οι Βαρουφάκειες ταχυδακτυλουργίες και αθλιότητες οδήγησαν τη χώρα στην πιο κρίσιμη και επικίνδυνη κατάσταση στη νεότερη ιστορία της. Έτσι φτάσαμε στο χείλος του γκρεμού και την ώρα μηδέν για τη χώρα και το λαό της. Γι’ αυτό το λόγο πλην της Κυβερνήσεως έχουν τεράστια ευθύνη και όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, που δεν υψώνουν άμεσα φωνή διαμαρτυρίας για την επικείμενη ρήξη και έξοδο της χώρας από το ευρώ και τη βέβαιη πτώχευσή της. Όλοι οι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης πρέπει να ζητήσουν άμεση συνάντησή τους με τον πρωθυπουργό και σύσκεψη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την πίεση προς την Κυβέρνηση και τους εταίρους –δανειστές μας ώστε να βρεθεί άμεσα η καλύτερη δυνατή λύση στις ατέρμονες διαπραγματεύσεις, που κανένας πλέον δεν γνωρίζει τι προτείνουν και πού κατευθύνουν τη χώρα, όταν μάλιστα μεγάλο μέρος των υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ τάσσονται υπέρ της εξόδου από το ευρώ και επάνοδο στη δραχμή παραβλέποντας τις προφανείς άμεσες ζημιές της χώρας από μια τέτοια ρήξη με την Ευρωζώνη και έξοδο από το ευρώ.

Οι σημερινές περιστάσεις είναι άκρως επικίνδυνες με την παρούσα Κυβέρνηση να δηλώνει ότι επιθυμεί την παραμονή της χώρας στο ευρώ, πλην όμως αν οι «κακοί δανειστές μας δεν συμμορφωθούν με την εντολή του λαού, που δόθηκε στις πρόσφατες εκλογές, τότε εμείς θ’ αντιτάξουμε την αντίστασή μας και «γαία πυρί μειχθήτω». Η Κυβέρνηση παίζει εν ου παικτοίς και πρέπει άμεσα να συνέλθει. Ολόκληρη η αντιπολίτευση πρέπει να ξεσηκωθεί άμεσα και να καλέσει τον λαό σε αντίσταση και διαφώτιση πριν είναι αργά για όλους μας. Η ιστορία θα καταλογίσει τις τεράστιες ευθύνες στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για το εθνικό έγκλημα, που θα διαπράξει αν οδηγήσει τη χώρα σε ρήξη και έξοδο από το ευρώ και την Ευρωζώνη, πλην όμως δεν θ’ απαλλάξει και τα πολιτικά κόμματα της αντιπολίτευσης, που δεν ξεσηκώθηκαν εγκαίρως και δεν διαφώτισαν το λαό από το μεγαλύτερο έγκλημα.

Μετά την πικρή πείρα, ιδιαίτερα των τελευταίων έξι ετών από την αναξιότητα, τη δημαγωγία και τα λάθη των Κυβερνήσεων και όλων των πολιτικών κομμάτων, ήλθε η ώρα της αφύπνισης, του προβληματισμού και της γενναίας απόφασης όλων των πολιτών ν’ απαιτήσουν την πάταξη του λαϊκισμού, της δημαγωγίας (δεξιάς και αριστεράς) και την εξυγίανση του δημοκρατικού μας πολιτεύματος και του δημόσιου βίου γενικότερα, ώστε να δούμε προκοπή όλοι μας και ιδιαίτερα η απελπισμένη νέα γενιά μας.

Φεραίος Νάνης, επίτιμος δικηγόρος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass